Mrb

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Mrb başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,370 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mrb
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nisa.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Bilinç altında kalmış canm istemsizce düşünsen bile rüyana girer kuzum geçmiş olsun aleo Vera bire bir iz bırakmaz birde Hindistan cevizi yağı denenmiş ikiside cnm kantaron yağı da
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayy bizde her gün sallanıyorz ödüm kopuyor bugünde küt küt etti yer iki kez yükseldi geri indi çok korktum 🥺🥺
Aaa benim aleo Vera m var evde yetiştiriyorum ondan kullanabilirim hindistan cevizi yağı da ay Allah razı olsun cnm evet ya dün burda da oldu sen hangi şehirde idin cnm 😢😢

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Aaa benim aleo Vera m var evde yetiştiriyorum ondan kullanabilirim hindistan cevizi yağı da ay Allah razı olsun cnm evet ya dün burda da oldu sen hangi şehirde idin cnm 😢😢
Ay cnm ikisini de sür çok faydası olur gerçekten canım ortdan ikiye böl içindeki jeli sür canım bn Malatya sen Antep di demi Maraş sanki değildi Antep kalmış aklımda inanki hiç bitmiyor hiç yaa açık hava da olyrm yine korkuyorm

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kolay gelsin cmm dikkat et kendine Allah'ım bağışlasın masallah anlasiyorlar mi kardeşler bizde de aynı bayram temizliği var ama dün yine sallandik yerden vurdu 😏😏korkuyorum ama devam hayata🤷
Cümlemizin evlatlari canim
Aynen anlasiyolar simdilik iyiler ama kıskançlık var iste🤷‍♀️
Bildirim geliyor bana evet surekli direk aklima sen ve özlem birde adiyamanda oturan arkadasim.var o geliyor Rabbim sizleri korusun canim

Bilinç altında kalmış canm istemsizce düşünsen bile rüyana girer kuzum geçmiş olsun aleo Vera bire bir iz bırakmaz birde Hindistan cevizi yağı denenmiş ikiside cnm kantaron yağı da

Ayy bizde her gün sallanıyorz ödüm kopuyor bugünde küt küt etti yer iki kez yükseldi geri indi çok korktum 🥺🥺
Canim yaaa Allahım korusun kuzum

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ay cnm ikisini de sür çok faydası olur gerçekten canım ortdan ikiye böl içindeki jeli sür canım bn Malatya sen Antep di demi Maraş sanki değildi Antep kalmış aklımda inanki hiç bitmiyor hiç yaa açık hava da olyrm yine korkuyorm
Aynen cnm benim Antep TM birde öyle deneyim birde

Bildirim geliyor bana evet surekli direk aklima sen ve özlem birde adiyamanda oturan arkadasim.var o geliyor Rabbim sizleri korusun canim

Maşallah cnm Allah razı olsun cnm korkuyorum inan uykusuzluk artık başıma vurdu 😏 çatlıyor resmen

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank

Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim kuzum hiç bitmiyor hiç büyük deprem yok diyorlar ama Malatya kuzeyi ve Batı kuzeyinde stres birikmiş olblr diyorlar eminde değiller ama orda olsa yine biz arada gidiyorz Bingöl Diyarbakır Elazığ hepsi çok yakın

Aynen cnm benim Antep TM birde öyle deneyim birde

Maşallah cnm Allah razı olsun cnm korkuyorum inan uykusuzluk artık başıma vurdu 😏 çatlıyor resmen
Dene cnm benim ah ah bugünlerde geçecek inşallah 🥺

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim kuzum hiç bitmiyor hiç büyük deprem yok diyorlar ama Malatya kuzeyi ve Batı kuzeyinde stres birikmiş olblr diyorlar eminde değiller ama orda olsa yine biz arada gidiyorz Bingöl Diyarbakır Elazığ hepsi çok yakın

Dene cnm benim ah ah bugünlerde geçecek inşallah 🥺
Aboo olmasın ya ben korkuyorum artık Allah'ım esirgesin inşallah cnm TM cnm 😪

Nisa.

Kayıtlı Üye
rank

Canim benim kiziminda kolunda küçük bir yanık olmustu ama şimdi kabuk bağladı acaba orayada alevora sursem izin gecermi ben de babiliyordumda yaptırması benim kizim bende sicak su dökülen yeri cesmede islatiyorum sonra üzerine şeker sürüyorum yarim saat sonra acısını bayağı aliyor

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Canim benim kiziminda kolunda küçük bir yanık olmustu ama şimdi kabuk bağladı acaba orayada alevora sursem izin gecermi ben de babiliyordumda yaptırması benim kizim bende sicak su dökülen yeri cesmede islatiyorum sonra üzerine şeker sürüyorum yarim saat sonra acısını bayağı aliyor
Oyy kıyamam ya çok geçmiş olsun canim benim ya dene bir canım faydası olur eşimin halasnn kızları güzellik için hep yüzüne sürürler her gün cnm

Tüm sayfalar yüklendi.