Kızlar bi soru sorayım.Dün arkadaşım bana söylədi ki ultrason muaniyəyə ihtiyac yoksa vazla gitmə.Bəbəyə ziyan.19 haftalık hamiləyim.3 kəz gitmişim.Böylə bişey duyan varmı? ?
Banada diyorlar ihtiyaç olmadan gitme ultrason çocuga zarar hatta görümcem dedi eşim kızdı bi git sanane eşim gider gitmez isterse herdakika gider bebek suyu kalmaz degişik birşey olur tabiki ayda bir doktor kontrolünde gidecez dediKızlar bi soru sorayım.Dün arkadaşım bana söylədi ki ultrason muaniyəyə ihtiyac yoksa vazla gitmə.Bəbəyə ziyan.19 haftalık hamiləyim.3 kəz gitmişim.Böylə bişey duyan varmı? ?
Normal bı hamilelik geçiyorum 1 buçuk ayda bir feln gittim doktordan daha mı iyi biliyorlar doktor söyler sana ne zaman gelmen gerektiğini dış seslere kulak vermeKızlar bi soru sorayım.Dün arkadaşım bana söylədi ki ultrason muaniyəyə ihtiyac yoksa vazla gitmə.Bəbəyə ziyan.19 haftalık hamiləyim.3 kəz gitmişim.Böylə bişey duyan varmı? ?
Ilk defa duydum böyle bişey i bide doktor zaten sana şu zaman gel diyo bebeğe allah korusun bişey olsa nerden bileceksiniz ki hem saçma geldi bana açıkçası zaten 30 haftayı geçene kadar ayda 1 kere 30 haftadan sonra da 2 haftada bir gidiliyo bir zararı olmuş olsaydı doktorlar demezmiydi bu kadar sık gelmeyin diyeKızlar bi soru sorayım.Dün arkadaşım bana söylədi ki ultrason muaniyəyə ihtiyac yoksa vazla gitmə.Bəbəyə ziyan.19 haftalık hamiləyim.3 kəz gitmişim.Böylə bişey duyan varmı? ?
Hiç bakmıyorum dış seslere cnm saçma bir konuIlk defa duydum böyle bişey i bide doktor zaten sana şu zaman gel diyo bebeğe allah korusun bişey olsa nerden bileceksiniz ki hem saçma geldi bana açıkçası zaten 30 haftayı geçene kadar ayda 1 kere 30 haftadan sonra da 2 haftada bir gidiliyo bir zararı olmuş olsaydı doktorlar demezmiydi bu kadar sık gelmeyin diye
Çok saçma ya bebege zararı varsa neden yapmışlar bu cihazı ben 3 yada 3 haftada gidiyorumHiç bakmıyorum dış seslere cnm saçma bir konu
Geçen görümcem dedi eşim bi bagırdı sen kimsin evime karışıyorsun dedi görümcem buz kestiDoktor söyler ztn şu gün gel bugün gel diye bide zararlı olsa son zamanlarda 2 haftada bir oluyor kontroller nst falan bağlanıyorsun zararlı olsa doktorlar hiç gelme doğur evde der yani
Bazen karnıma kramp giriyor eşim korkuyor hemen acile gidiyotuzÇok saçma ya bebege zararı varsa neden yapmışlar bu cihazı ben 3 yada 3 haftada gidiyorum
İnsan korkutmayı çok sever bizim halkımız ..Geçen görümcem dedi eşim bi bagırdı sen kimsin evime karışıyorsun dedi görümcem buz kesti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bazen karnıma kramp giriyor eşim korkuyor hemen acile gidiyotuz