Muaniye

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 👼👼1995👼👼 tarafından oluşturulan Muaniye başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 945 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Muaniye
Konbuyu başlatan 👼👼1995👼👼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
En iyisi bacim valla her duydugumuza inanırsak ohoooo valla karışacak olan çok hayatımıza müdahale etmeseler çatlar ölür ler sanki bizler cahil cuhela insanlarız bunlar alim kişiler tövbe yarabbim ya
Hiç deme geçen görümcem dedi eşim bi bagırdı sen benşm
Zaten ayda bir kontrol bence fazla değil insanlık hali ters hareket yapıyoruz ağrımızoluyor kimimiz düşüyor veya farklı bir belirtisi oluyor geç gitmekten iyidir diye düşünüyorum toplasan kaç defa gidiyoruz sanki dimi 😅
Aman konuşsunlar cnm sen nadılsın bugün
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

En iyisi bacim valla her duydugumuza inanırsak ohoooo valla karışacak olan çok hayatımıza müdahale etmeseler çatlar ölür ler sanki bizler cahil cuhela insanlarız bunlar alim kişiler tövbe yarabbim ya
Onların elinde olsa doguma kadar gitmeyiz bacım

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bi soru sorayım.Dün arkadaşım bana söylədi ki ultrason muaniyəyə ihtiyac yoksa vazla gitmə.Bəbəyə ziyan.19 haftalık hamiləyim.3 kəz gitmişim.Böylə bişey duyan varmı? ?
Canim mesela Ben Almanyada yasiyorum . Burda 4 haftada bir kontrole gidiyorsun ama , gebelik boyunca 3 kere ultrasyon hakkin var belli haftalarda.

Ama acil durumlarda tabikide hemen ultrasyon ile Bakiyorlar. Oyle durumlarda 3 ü geciyor yani. Ama bazi doktorlarda her gittiginde bakiyor

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bi soru sorayım.Dün arkadaşım bana söylədi ki ultrason muaniyəyə ihtiyac yoksa vazla gitmə.Bəbəyə ziyan.19 haftalık hamiləyim.3 kəz gitmişim.Böylə bişey duyan varmı? ?
Ultrason zarar olsa çocuğu nasıl görecek doktor her ay mutlaka gitmelisin Allah göstermesin belki bir şey vardır o an müdahale edilmesi gerekir aksatma kimseyi de dinleme bu konuda

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ultrasonda ses dalgalarının fazla olması bebeğe Zarar veriyo diye bende duydum ama bizim ülkemizde zaten muayeneler rutin aralıklarla yapılıyo hiç gitmemekte iyi degil doktorun verdiği tarihte gittikçe sıkıntı olmaz

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Ultrasonda ses dalgalarının fazla olması bebeğe Zarar veriyo diye bende duydum ama bizim ülkemizde zaten muayeneler rutin aralıklarla yapılıyo hiç gitmemekte iyi degil doktorun verdiği tarihte gittikçe sıkıntı olmaz
Uyuzlar işte bana dedi gitme daha dogurunca git dedi dedim abla sen ne diyorsun zaten eşim onun agız payını verdi😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar