Beni unutmuş 🥺 Oyyyy kurban olurum ben sana mervem benim yoktun diye kuzum😟😢😢😢
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 20 Eylül 2022 #201 Mervercan' Alıntı: Beni unutmuş Genişletmek için tıkla ... Oyyyy kurban olurum ben sana mervem benim yoktun diye kuzum
Mervercan' Alıntı: Beni unutmuş Genişletmek için tıkla ... Oyyyy kurban olurum ben sana mervem benim yoktun diye kuzum
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,293 Konum Siirt 20 Eylül 2022 #202 Umutluuu' Alıntı: Oyyyy kurban olurum ben sana mervem benim yoktun diye kuzum Genişletmek için tıkla ... Kız uygulamada olmasamda aklım hep burdaydı
Umutluuu' Alıntı: Oyyyy kurban olurum ben sana mervem benim yoktun diye kuzum Genişletmek için tıkla ... Kız uygulamada olmasamda aklım hep burdaydı
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 20 Eylül 2022 #203 Mervercan' Alıntı: Kız uygulamada olmasamda aklım hep burdaydı Genişletmek için tıkla ... Canımsın ya espirilerini konuşmalarını seni vallaha çok özledim bidaha gitme mervem ya
Mervercan' Alıntı: Kız uygulamada olmasamda aklım hep burdaydı Genişletmek için tıkla ... Canımsın ya espirilerini konuşmalarını seni vallaha çok özledim bidaha gitme mervem ya
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,293 Konum Siirt 20 Eylül 2022 #204 Umutluuu' Alıntı: Canımsın ya espirilerini konuşmalarını seni vallaha çok özledim bidaha gitme mervem ya Genişletmek için tıkla ... Gitmem inşallah kuzum henüz alışamadım anneliğe
Umutluuu' Alıntı: Canımsın ya espirilerini konuşmalarını seni vallaha çok özledim bidaha gitme mervem ya Genişletmek için tıkla ... Gitmem inşallah kuzum henüz alışamadım anneliğe
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 20 Eylül 2022 #205 Mervercan' Alıntı: Gitmem inşallah kuzum henüz alışamadım anneliğe Genişletmek için tıkla ... Alısırsin mervem sen biliyorum ben
Mervercan' Alıntı: Gitmem inşallah kuzum henüz alışamadım anneliğe Genişletmek için tıkla ... Alısırsin mervem sen biliyorum ben
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,293 Konum Siirt 20 Eylül 2022 #206 Umutluuu' Alıntı: Alısırsin mervem sen biliyorum ben Genişletmek için tıkla ... İnşallah çiçeğim ama bebiş beni baya zorladı hastalıkları, kendisi, uyku düzeni. Birde tek başıma baktım yardımcı olan da olmadı maalesef
Umutluuu' Alıntı: Alısırsin mervem sen biliyorum ben Genişletmek için tıkla ... İnşallah çiçeğim ama bebiş beni baya zorladı hastalıkları, kendisi, uyku düzeni. Birde tek başıma baktım yardımcı olan da olmadı maalesef
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 20 Eylül 2022 #207 Mervercan' Alıntı: İnşallah çiçeğim ama bebiş beni baya zorladı hastalıkları, kendisi, uyku düzeni. Birde tek başıma baktım yardımcı olan da olmadı maalesef Genişletmek için tıkla ... Mervem kimse yokmuydu annenler kaynan felan??
Mervercan' Alıntı: İnşallah çiçeğim ama bebiş beni baya zorladı hastalıkları, kendisi, uyku düzeni. Birde tek başıma baktım yardımcı olan da olmadı maalesef Genişletmek için tıkla ... Mervem kimse yokmuydu annenler kaynan felan??
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,293 Konum Siirt 20 Eylül 2022 #208 Umutluuu' Alıntı: Mervem kimse yokmuydu annenler kaynan felan?? Genişletmek için tıkla ... Hiçkimse yoktu maalesef kuzum annemgilin yanındayım ama hiçbir şekilde yardımcı olmadılar aksine sürekli moralimi bozup laf ettiler
Umutluuu' Alıntı: Mervem kimse yokmuydu annenler kaynan felan?? Genişletmek için tıkla ... Hiçkimse yoktu maalesef kuzum annemgilin yanındayım ama hiçbir şekilde yardımcı olmadılar aksine sürekli moralimi bozup laf ettiler
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,545 Konum Kırklareli 20 Eylül 2022 #209 Mervercan' Alıntı: Beni unutmuş Genişletmek için tıkla ... Kalbimizdesin dkdkdkdk
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 20 Eylül 2022 #210 Mervercan' Alıntı: Hiçkimse yoktu maalesef kuzum annemgilin yanındayım ama hiçbir şekilde yardımcı olmadılar aksine sürekli moralimi bozup laf ettiler Genişletmek için tıkla ... Kıyamam ben sana ya böyle zor günde neyse kuzum kimseyi takma
Mervercan' Alıntı: Hiçkimse yoktu maalesef kuzum annemgilin yanındayım ama hiçbir şekilde yardımcı olmadılar aksine sürekli moralimi bozup laf ettiler Genişletmek için tıkla ... Kıyamam ben sana ya böyle zor günde neyse kuzum kimseyi takma