Mukuslu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Yillariminhasreti tarafından oluşturulan Mukuslu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,918 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mukuslu
Konbuyu başlatan Yillariminhasreti
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕶𝖔ç𝖞𝖎ğ𝖎𝖙♥️

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar neden mukuslu kaka yapar bebek
Yenidoğanlarda sümüksü kakanın en çok görülme sebebi inek sütüne olan alerji durumudur. Bebeğiniz sadece anne sütü ile besleniyorsa, bu annenin inek sütü ve inek sütü ürünleri ile beslenmesiyle anneden bebeğe geçebilir. Sümüksü kakanın diğer bir sebebi ise, bebekte oluşan enfeksiyondur. Senin de süte alerjin olabilirmiş bu sütten bebeğe geçiyormuş
Kizlar neden mukuslu kaka yapar bebek

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank
Yenidoğanlarda sümüksü kakanın en çok görülme sebebi inek sütüne olan alerji durumudur. Bebeğiniz sadece anne sütü ile besleniyorsa, bu annenin inek sütü ve inek sütü ürünleri ile beslenmesiyle anneden bebeğe geçebilir. Sümüksü kakanın diğer bir sebebi ise, bebekte oluşan enfeksiyondur. Senin de süte alerjin olabilirmiş bu sütten bebeğe geçiyormuş
Anne sutu +mama ile ..ya okudumda enfeksiyon demesi korkuttu

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebegim de

Mukuslu yeşil yapiyor hatta kan bile geliyor sürekli ishal gibi alerji dediler test yapmak için randevu almaya çalışıyorum ama yok randevu
Canim bizimde aynıydı kaka tahlili trmiz çıktı kaka yaparken takip ettim izledim kan popo çatlak ondan oluyo götürdüm doktorda doğruladı catlaktan sende takip et kanamayı sütü bilmiyordum bende süt içiyorum ki faydası olsun bir ara ismeyeyim bakalım duzelecekmi

Evinn

Kayıtlı Üye
rank
Gecmis olsun ya neden acaba alerjisi :( ins gecer canim 🙏
Sadece anne sutu alıyor benim yediklerinde ona alerji yapan bir şey var süt sütürünlerini et yumurta hazir yiyecekler yasak yemiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim bizimde aynıydı kaka tahlili trmiz çıktı kaka yaparken takip ettim izledim kan popo çatlak ondan oluyo götürdüm doktorda doğruladı catlaktan sende takip et kanamayı sütü bilmiyordum bende süt içiyorum ki faydası olsun bir ara ismeyeyim bakalım duzelecekmi
Canim ben ilk iki ayri doktora götürdüm ilki yok bir şeyi dedi ikincisi çatlak dedi krem verdi ama dahada kötü oldu bu sefer özele götürdüm kaka tahlil yaptı bezin alerjisi var dedi sürüp verdi beş gün kullandım geçti takı diyeti bozana kadar tekrar aynı durumu yaşıyoruz sende kaka tahlili temiz çıkmışsa demek çatlaktan oluyor

Canim ben ilk iki ayri doktora götürdüm ilki yok bir şeyi dedi ikincisi çatlak dedi krem verdi ama dahada kötü oldu bu sefer özele götürdüm kaka tahlil yaptı bezin alerjisi var dedi sürüp verdi beş gün kullandım geçti takı diyeti bozana kadar tekrar aynı durumu yaşıyoruz sende kaka tahlili temiz çıkmışsa demek çatlaktan oluyor

Son düzenleme:

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Sadece anne sutu alıyor benim yediklerinde ona alerji yapan bir şey var süt sütürünlerini et yumurta hazir yiyecekler yasak yemiyorum

Galiba canim kan yok ama hala mukuslu

Tüm sayfalar yüklendi.