Sorum var Mutlu bayramlar 🍬🍬🤩💝

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Mutlu bayramlar 🍬🍬🤩💝 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 683 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mutlu bayramlar 🍬🍬🤩💝
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Mutlu, huzurlu,sevgi dolu, şeker tadında bir Bayram diliyorum güzel annişler 😍❤️ HAYIRLI BAYRAMLAR 🍬🍬🤩 şimdiden hepinizi çok kutluyor ve öpüyorum kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum size, yarın çok işim var müsait olamıyabilirim diye şimdiden kutluyayim sizi dedim😍💝😘🍬
Teşekkürler balım 💞 Seninde Bayramn mübarek olsun minik oğlunu benim yerime öp 😍😍 Rabbim bir daha yaşatsın bu Ramazan mutluluğunu 🤲🏻♥️

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Mutlu, huzurlu,sevgi dolu, şeker tadında bir Bayram diliyorum güzel annişler 😍❤️ HAYIRLI BAYRAMLAR 🍬🍬🤩 şimdiden hepinizi çok kutluyor ve öpüyorum kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum size, yarın çok işim var müsait olamıyabilirim diye şimdiden kutluyayim sizi dedim😍💝😘🍬
Teşekkürler canımm. Seninde bayramın kutlu mutlu musmutlu olsun 🙏🥰❤️

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkürler canım senin de bayramın mübarek olsun, nice mutlu bayramlara erişelim inşallah kendinize dikkat edin 🥰💕😘

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Seninde bayramın mübarek olsun kuzum 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar