Yerim ben yaa maşşallah subhanallah sağlıkla büyüsün innşallah afiyet şeker olsun ,Teyzeley nasılsınıss kaydesleyim nasıl biz ufaktan meyve sebze tadımına başladık ve çok sevdikEkli dosyayı görüntüle 2803
Yerim ben yaa maşşallah subhanallah sağlıkla büyüsün innşallah afiyet şeker olsun ,Teyzeley nasılsınıss kaydesleyim nasıl biz ufaktan meyve sebze tadımına başladık ve çok sevdikEkli dosyayı görüntüle 2803
Sağol canım Allah razı olsun 5,5 aylıkMaşallah annesi rabbim bağışlasın bebeğin kaç aylık
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunYerim ben yaa maşşallah subhanallah sağlıkla büyüsün innşallah afiyet şeker olsun ,
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunYerim ben yaa maşşallah subhanallah sağlıkla büyüsün innşallah afiyet şeker olsun ,
Teşekkür ederim teyzesi senin miniği de dört gözle bekliyoruzOy oy teyzen seni yesinnn maşallah sana ne kadar güzelsin sen yaaaa
Teşekkür ederim teyzesi senin miniği de dört gözle bekliyoruzOy oy teyzen seni yesinnn maşallah sana ne kadar güzelsin sen yaaaa
Ben öptüm teyzesi senin yerineAy ben bu kızı yerim ya öpmek istiyorummm
Az kaldi canimm 38+4oldum bugunSağol canım Allah razı olsun 5,5 aylık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Teşekkür ederim teyzesi senin miniği de dört gözle bekliyoruz
Teşekkür ederim teyzesi senin miniği de dört gözle bekliyoruz
Ben öptüm teyzesi senin yerine
Ay maşallah 41 kere rabbim nazarlardan korusun minik civcivTeyzeley nasılsınıss kaydesleyim nasıl biz ufaktan meyve sebze tadımına başladık ve çok sevdikEkli dosyayı görüntüle 2803
Allah bagislasin guzellar guzeli cokk tatlisinTeyzeley nasılsınıss kaydesleyim nasıl biz ufaktan meyve sebze tadımına başladık ve çok sevdikEkli dosyayı görüntüle 2803
Maşallah elisaammm yerim seni teyzem bende tatlı olarak seni yesem olur muTeyzeley nasılsınıss kaydesleyim nasıl biz ufaktan meyve sebze tadımına başladık ve çok sevdikEkli dosyayı görüntüle 2803
Oyy maşallah sübhanallah çok tatlı rabbim nazarlardan korusun inşallah kızının arkası erkek gibi sanırım oğlum olacak ❤Teyzeley nasılsınıss kaydesleyim nasıl biz ufaktan meyve sebze tadımına başladık ve çok sevdikEkli dosyayı görüntüle 2803
Oy oy afuyet bal seker olsunmasallahTeyzeley nasılsınıss kaydesleyim nasıl biz ufaktan meyve sebze tadımına başladık ve çok sevdikEkli dosyayı görüntüle 2803
Oyyy amaa bunu yerimmm yaaa maşallah çok tatlı rabbim bağışlasın acısını göstermesin inşallahTeyzeley nasılsınıss kaydesleyim nasıl biz ufaktan meyve sebze tadımına başladık ve çok sevdikEkli dosyayı görüntüle 2803
Evt ya tatlı niyetine yeriz hep beraberMaşallah elisaammm yerim seni teyzem bende tatlı olarak seni yesem olur mu