Nane tüketmek zararlı mı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Nane tüketmek zararlı mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,057 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Nane tüketmek zararlı mı?
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
6+2deyim nane tüketme düşüğe sebep olur dendi ama bazı yerlerde de bir zararının olmadığı yazıyor. Aşırı bulantı çekiyorum birkaç gündür ve nane bulantıya iyi gelir. Gerçekten zararlı mı tüketilmemesi mi gerekiyor?

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
6+2deyim nane tüketme düşüğe sebep olur dendi ama bazı yerlerde de bir zararının olmadığı yazıyor. Aşırı bulantı çekiyorum birkaç gündür ve nane bulantıya iyi gelir. Gerçekten zararlı mı tüketilmemesi mi gerekiyor?
Valla canım ben hamileliğimin başından beri yerim yemeklerimde de hiç eksik etmem şuan 18+6 günlüğüz bir sıkıntısını görmedim diğer arkadaşlarda görüşünü yazar merak etme eğer internetten arastiriyorsan onlar her şeyi diyor zaten 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama bitki çayı tarzı bir şey yapacaksan ki bitki çayları zaten yasak gebelikte onun da bilgisini vereyim ben yemek tarzı şeylere koyardim ama bitki çaylarını doktorum da içme dedi hiç bir türlüsünü içmiyorum 🥰

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım ben hamileliğimin başından beri yerim yemeklerimde de hiç eksik etmem şuan 18+6 günlüğüz bir sıkıntısını görmedim diğer arkadaşlarda görüşünü yazar merak etme eğer internetten arastiriyorsan onlar her şeyi diyor zaten 😂

Ama bitki çayı tarzı bir şey yapacaksan ki bitki çayları zaten yasak gebelikte onun da bilgisini vereyim ben yemek tarzı şeylere koyardim ama bitki çaylarını doktorum da içme dedi hiç bir türlüsünü içmiyorum 🥰
Teşekkür ediyorum 😘🙏🏼

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bende yoğurt ve yemeklere katıyprum kuru nane ve nane limon yapıptada çok içtim günlerce duymadum zararını görmedimde🤭

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ediyorum 😘🙏🏼
Rica ederim kuzum 😘♥️

Bende yoğurt ve yemeklere katıyprum kuru nane ve nane limon yapıptada çok içtim günlerce duymadum zararını görmedimde🤭
🤭🤭 Bende öyleyim valla baharatları hiç bir yemegimde eksik etmem ki 2 hafta önceden nane limon içtim o kadar sbaah akşam boğaz ağrısı yüzünden

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederim kuzum 😘♥️

🤭🤭 Bende öyleyim valla baharatları hiç bir yemegimde eksik etmem ki 2 hafta önceden nane limon içtim o kadar sbaah akşam boğaz ağrısı yüzünden
Şu sabah bulantilari bi geçse de rahatlasak kahvaltı yapamıyorum doğru düzgün ve çok da önemli 🤦🏻‍♀️

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Asiriya kacmadikca normal ama doğumdan sonra nane sütun tadını bozuyor doğumdan sonra az tüket kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.