Nane tüketmek zararlı mı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Nane tüketmek zararlı mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,060 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Nane tüketmek zararlı mı?
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo

Anne olacağım

Kayıtlı Üye
rank
6+2deyim nane tüketme düşüğe sebep olur dendi ama bazı yerlerde de bir zararının olmadığı yazıyor. Aşırı bulantı çekiyorum birkaç gündür ve nane bulantıya iyi gelir. Gerçekten zararlı mı tüketilmemesi mi gerekiyor?
Canım ben nane limon düşük yaptırıyor doktorum demişti nane bende bulantı için sade yedim ama yinede danış bi doktoruna

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Şu sabah bulantilari bi geçse de rahatlasak kahvaltı yapamıyorum doğru düzgün ve çok da önemli 🤦🏻‍♀️
O ilk üç ya çekersin canım ama sen yinede yap atlama ne kadar miden bulandırsa bulansin yedikten sonra çıkarsan bile vitamini bebek alıyor 😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Asiriya kacmadikca normal ama doğumdan sonra nane sütun tadını bozuyor doğumdan sonra az tüket kuzum
Bilgi için teşekkürler bunu bende bilmiyordum 🤭🥰

Grsl

Kayıtlı Üye
rank
6+2deyim nane tüketme düşüğe sebep olur dendi ama bazı yerlerde de bir zararının olmadığı yazıyor. Aşırı bulantı çekiyorum birkaç gündür ve nane bulantıya iyi gelir. Gerçekten zararlı mı tüketilmemesi mi gerekiyor?
Gebelikde mide bulantısı için kullanabilecegin en güvenli ve mide bulantisina en iyi gelen şey zencefil çayı. Bol bol iç hiçbir zararı yok. Ceviz büyüklüğünde bir zencefili kaynat içine bir dilim limon bir surahiye doldur. Gün boyunca iç. Doktor bana bu tarifi kendi verdi

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Gebelikde mide bulantısı için kullanabilecegin en güvenli ve mide bulantisina en iyi gelen şey zencefil çayı. Bol bol iç hiçbir zararı yok. Ceviz büyüklüğünde bir zencefili kaynat içine bir dilim limon bir surahiye doldur. Gün boyunca iç. Doktor bana bu tarifi kendi verdi
Yaa yapayım bunu o halde çok iyi olur. Limon birlikte mi kaynayacak sonradan mı içine ekleyeceğim?

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
O ilk üç ya çekersin canım ama sen yinede yap atlama ne kadar miden bulandırsa bulansin yedikten sonra çıkarsan bile vitamini bebek alıyor 😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bilgi için teşekkürler bunu bende bilmiyordum 🤭🥰
Nane kekik soğan mercimek sütun tadını bozuyor az az tüketmek gerekiyor birde taze nane yemek sütü azalti söyleniyor canm

Tüm sayfalar yüklendi.