Napavilirim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hatice 23 tarafından oluşturulan Napavilirim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,257 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Napavilirim
Konbuyu başlatan Hatice 23
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Hatice 23

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikten mi bilmiyorum esimin davranışları çok batmaya başladı her seye alınıyor her seye atar yapıyor nasıl basa çıkabilirim

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikten mi bilmiyorum esimin davranışları çok batmaya başladı her seye alınıyor her seye atar yapıyor nasıl basa çıkabilirim
Bende biyerde okumuştum bazı baba adaylarında aserme huy değişikliği oluyormuş şükür bizde öyle bir sorun yok hormonlarının değiştiğini en büyük desteği ondan beklediğini güzellikle anlat canm inşallah anlarda destek olur sana

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ay kafana takma benim eşim de hamile olduğumu ogrendi çok sevindi ben istemiyordum 13yil aradan sonra hamile oldum canım ama baktım haftalar geçiyor eşim hamile tribinde sanki onun vücudu değişiyor sanki onun psikolojisi bozuluyor yemin ederim gülmeyin bak eşim hiç bişey yapmasa haberleri izlese bile bana batıyordu hamilelik acayip bı psikoloji kafana kimseyi hiç biseyi takma ben kendimle ilgilenerek kendime özen ve önem vererek yendim bu hissi biz değerliyiz özeliz kadın lar bı mucize içinde küçük bı kalp 💓 büyüyor unutma sen değerlisin kimseyi mutlu etmek için uğrasma kardeşim kendi kul hakkına giriyorsun

Hatice 23

Kayıtlı Üye
rank
Mesela kaynanam la ayrıı sehir de yasıyoruz bana dedi ki annemi özledim benimde gebeliğim riskli annemin yanındayım dedim ki annenin yanına git gör özlem gider yok napacaam deyip tiplere girdi mesela yanıma gelip bos oturması bile canımı sıkmaya basladı

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Anlamadim kocanin mi cnm yani kocaninsa mantiksiz sen oyleysen normal tabi hamilesin sonuçta ama kocan öyle davraniyosa normal değil kocana ne oluyor o senin nazımı ceksın seni pof poflasin niye tiril atiyo ki eşin gerçi erkekler odunsu yaa vallah

Tüm sayfalar yüklendi.