Evet ne desem ters tepiyor adama yoruldum artıkEşin mi atar yapıyor canım
Canım boşver aldırma, üstüne gittikçe daha da naz yapıyorlar. Sen aldırış etme onu o senin dikkatini çekmeye çalışsın. İlgiden de yapıyor bazen benimki
Bende biyerde okumuştum bazı baba adaylarında aserme huy değişikliği oluyormuş şükür bizde öyle bir sorun yok hormonlarının değiştiğini en büyük desteği ondan beklediğini güzellikle anlat canm inşallah anlarda destek olur sanaHamilelikten mi bilmiyorum esimin davranışları çok batmaya başladı her seye alınıyor her seye atar yapıyor nasıl basa çıkabilirim
Ay kafana takma benim eşim de hamile olduğumu ogrendi çok sevindi ben istemiyordum 13yil aradan sonra hamile oldum canım ama baktım haftalar geçiyor eşim hamile tribinde sanki onun vücudu değişiyor sanki onun psikolojisi bozuluyor yemin ederim gülmeyin bak eşim hiç bişey yapmasa haberleri izlese bile bana batıyordu hamilelik acayip bı psikoloji kafana kimseyi hiç biseyi takma ben kendimle ilgilenerek kendime özen ve önem vererek yendim bu hissi biz değerliyiz özeliz kadın lar bı mucize içinde küçük bı kalpHamilelikten mi bilmiyorum esimin davranışları çok batmaya başladı her seye alınıyor her seye atar yapıyor nasıl basa çıkabilirim
Ne gibi mesele kuzumHamilelikten mi bilmiyorum esimin davranışları çok batmaya başladı her seye alınıyor her seye atar yapıyor nasıl basa çıkabilirim
Anlamadim kocanin mi cnm yani kocaninsa mantiksiz sen oyleysen normal tabi hamilesin sonuçta ama kocan öyle davraniyosa normal değil kocana ne oluyor o senin nazımı ceksın seni pof poflasin niye tiril atiyo ki eşin gerçi erkekler odunsu yaa vallahHamilelikten mi bilmiyorum esimin davranışları çok batmaya başladı her seye alınıyor her seye atar yapıyor nasıl basa çıkabilirim