Allah şifa versin evlat zor Tabiki de canım benim 🥺
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 20 Mayıs 2023 #11 azram cankizim' Alıntı: Allah şifa versin evlat zor Genişletmek için tıkla ... Tabiki de canım benim
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,288 Konum Siirt 20 Mayıs 2023 #12 azram cankizim' Alıntı: Nedense Merveden ses çıkmayınca yine yusahan hastami diye düşünüyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Mutfakta turşu yaptım geldim sirkeli sirkeli kokuyu yorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Napiyim turşu yaptım iş güç sıcak hava Genişletmek için tıkla ... Maalesef ki evet yine hasta Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Amin amin inşallah yaa dua edelim bolca ya bende çok üzgünüm gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun be Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Geçmiş olsun canim benim hayrdr ? Sarılık değildir galiba Genişletmek için tıkla ... Yok kız benimki 9 buçuk aylık sarılık kalmadı. Gelişim geriliği ve 3 aydır süren ishalden dolayı yatıyor
azram cankizim' Alıntı: Nedense Merveden ses çıkmayınca yine yusahan hastami diye düşünüyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Mutfakta turşu yaptım geldim sirkeli sirkeli kokuyu yorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Napiyim turşu yaptım iş güç sıcak hava Genişletmek için tıkla ... Maalesef ki evet yine hasta Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Amin amin inşallah yaa dua edelim bolca ya bende çok üzgünüm gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun be Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Geçmiş olsun canim benim hayrdr ? Sarılık değildir galiba Genişletmek için tıkla ... Yok kız benimki 9 buçuk aylık sarılık kalmadı. Gelişim geriliği ve 3 aydır süren ishalden dolayı yatıyor
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,850 Konum 🤷♀️🌼 20 Mayıs 2023 #13 Y ÖzLemce33' Alıntı: Ben bir saat önce konuştum bebeğinin birinin durumu ciddiymis canım ya Allah şifa versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Canim ya insaALLAH rabbim yardim etsin onlara 3 kişi çıkarlar hulya şimdi nakadar kötü dur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 azram cankizim' Alıntı: Slm Genişletmek için tıkla ... Merhaba canim bende oğlunu uyutmaya çalışıyorum
Y ÖzLemce33' Alıntı: Ben bir saat önce konuştum bebeğinin birinin durumu ciddiymis canım ya Allah şifa versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Canim ya insaALLAH rabbim yardim etsin onlara 3 kişi çıkarlar hulya şimdi nakadar kötü dur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 azram cankizim' Alıntı: Slm Genişletmek için tıkla ... Merhaba canim bende oğlunu uyutmaya çalışıyorum
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,632 20 Mayıs 2023 #14 azram cankizim' Alıntı: Slm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam canım benim bende kızımı uyuttum çay icecem inşallah sen napıyosun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Mervercan' Alıntı: Maalesef ki evet yine hasta Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Yok kız benimki 9 buçuk aylık sarılık kalmadı. Gelişim geriliği ve 3 aydır süren ishalden dolayı yatıyor Genişletmek için tıkla ... Mervecim canım çok geçmiş olsun doktorlar ne diyorlar
azram cankizim' Alıntı: Slm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam canım benim bende kızımı uyuttum çay icecem inşallah sen napıyosun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Mervercan' Alıntı: Maalesef ki evet yine hasta Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Yok kız benimki 9 buçuk aylık sarılık kalmadı. Gelişim geriliği ve 3 aydır süren ishalden dolayı yatıyor Genişletmek için tıkla ... Mervecim canım çok geçmiş olsun doktorlar ne diyorlar
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 20 Mayıs 2023 #15 Zümree 👸' Alıntı: Y Canim ya insaALLAH rabbim yardim etsin onlara 3 kişi çıkarlar hulya şimdi nakadar kötü dur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Merhaba canim bende oğlunu uyutmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım benim inşallah hepimiz aile gibi olduk insan merak edip üzülüyor gerçekten Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Mervercan' Alıntı: Maalesef ki evet yine hasta Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Yok kız benimki 9 buçuk aylık sarılık kalmadı. Gelişim geriliği ve 3 aydır süren ishalden dolayı yatıyor Genişletmek için tıkla ... Oyy kuzum benim çok geçmiş olsun ya acil şifalar inşallah canım benim şuan nasıl ne durumda
Zümree 👸' Alıntı: Y Canim ya insaALLAH rabbim yardim etsin onlara 3 kişi çıkarlar hulya şimdi nakadar kötü dur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Merhaba canim bende oğlunu uyutmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım benim inşallah hepimiz aile gibi olduk insan merak edip üzülüyor gerçekten Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Mervercan' Alıntı: Maalesef ki evet yine hasta Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Yok kız benimki 9 buçuk aylık sarılık kalmadı. Gelişim geriliği ve 3 aydır süren ishalden dolayı yatıyor Genişletmek için tıkla ... Oyy kuzum benim çok geçmiş olsun ya acil şifalar inşallah canım benim şuan nasıl ne durumda
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,850 Konum 🤷♀️🌼 21 Mayıs 2023 #16 ÖzLemce33' Alıntı: İnşallah canım benim inşallah hepimiz aile gibi olduk insan merak edip üzülüyor gerçekten Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Oyy kuzum benim çok geçmiş olsun ya acil şifalar inşallah canım benim şuan nasıl ne durumda Genişletmek için tıkla ... Evet özlemim uygulamaya 1 gün birisi girmedi mi merak ediyor insan çok guzel aile olduk❣
ÖzLemce33' Alıntı: İnşallah canım benim inşallah hepimiz aile gibi olduk insan merak edip üzülüyor gerçekten Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Oyy kuzum benim çok geçmiş olsun ya acil şifalar inşallah canım benim şuan nasıl ne durumda Genişletmek için tıkla ... Evet özlemim uygulamaya 1 gün birisi girmedi mi merak ediyor insan çok guzel aile olduk❣
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,500 Konum Kırklareli 21 Mayıs 2023 #17 Mervercan' Alıntı: Ve aleyküm selam berbat ötesiyiz yine hastanede yatıyoruz Genişletmek için tıkla ... Kuzum benim ya inşallah haftaya çıkacaksınız canım benim
Mervercan' Alıntı: Ve aleyküm selam berbat ötesiyiz yine hastanede yatıyoruz Genişletmek için tıkla ... Kuzum benim ya inşallah haftaya çıkacaksınız canım benim
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,514 21 Mayıs 2023 #18 Mervercan' Alıntı: Maalesef ki evet yine hasta Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Yok kız benimki 9 buçuk aylık sarılık kalmadı. Gelişim geriliği ve 3 aydır süren ishalden dolayı yatıyor Genişletmek için tıkla ... Gelişim geriligi ne Merve kilomu almiyor
Mervercan' Alıntı: Maalesef ki evet yine hasta Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Yok kız benimki 9 buçuk aylık sarılık kalmadı. Gelişim geriliği ve 3 aydır süren ishalden dolayı yatıyor Genişletmek için tıkla ... Gelişim geriligi ne Merve kilomu almiyor
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 21 Mayıs 2023 #19 Zümree 👸' Alıntı: Evet özlemim uygulamaya 1 gün birisi girmedi mi merak ediyor insan çok guzel aile olduk❣ Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle kuzum benim çok şükür
Zümree 👸' Alıntı: Evet özlemim uygulamaya 1 gün birisi girmedi mi merak ediyor insan çok guzel aile olduk❣ Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle kuzum benim çok şükür
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,288 Konum Siirt 21 Mayıs 2023 #20 Zeynep23' Alıntı: Aleykümselam canım benim bende kızımı uyuttum çay icecem inşallah sen napıyosun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Mervecim canım çok geçmiş olsun doktorlar ne diyorlar Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim çiçeğim araştırılıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Mayıs 2023 azram cankizim' Alıntı: Gelişim geriligi ne Merve kilomu almiyor Genişletmek için tıkla ... Evet bitanem 3 aydır 100 gr almadı 1 cm bile uzamadı sürekli ishal kaka yapıyor günde 10-15 kere Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Mayıs 2023 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Kuzum benim ya inşallah haftaya çıkacaksınız canım benim Genişletmek için tıkla ... İnşallah güzelim inşallah
Zeynep23' Alıntı: Aleykümselam canım benim bende kızımı uyuttum çay icecem inşallah sen napıyosun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Mayıs 2023 Mervecim canım çok geçmiş olsun doktorlar ne diyorlar Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim çiçeğim araştırılıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Mayıs 2023 azram cankizim' Alıntı: Gelişim geriligi ne Merve kilomu almiyor Genişletmek için tıkla ... Evet bitanem 3 aydır 100 gr almadı 1 cm bile uzamadı sürekli ishal kaka yapıyor günde 10-15 kere Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Mayıs 2023 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Kuzum benim ya inşallah haftaya çıkacaksınız canım benim Genişletmek için tıkla ... İnşallah güzelim inşallah