Aynen öyle başka yolu yok ya feci sıcak gerçekten her sene bu zamanlar buğday biçiliyor şuan ve bu aralar yağmur yağardı genel de ya da bir iki hafta sonra sanki yağmur sıcağı ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Buarda canım bebeğim dünden beri emzirmek için kucağımamda yatırınca ağlıyor ayakta yatarak vs deneyince de aynısı sonra tekrar tekrar derken alıyor bayağı emiyor başta mızmız bu dönem bebekler de meme reddi olabiliyormuş umarım bırakmaz zorla ağzına sokusturmuyorum ağlamasının geçmesini ve de kendinin istemesini bekliyorm gece sıkınti yok Ogün bugundr o kilo olayından beri bu saatler uyandırmıştım alıştı kendi uyanıyor bırakana kadar emziriyorum aksilik salı da kilo tabiki de var inşallah herşey Yolundadr
Oo işin zor aynısını benim oğlumda yapıyor 6nyasinda korkma Allah'ım o kadarda değil de şükür sadece kıskanıyor yaa senin işin bayağı zorrValla biran önce dogursam diyorum ama aselden de korkuyorum çok valla yegenin var yeni dogan kucağıma alınca oda cikiyor yebgen 1 saatliğine bıraktı ay görsen delirmek uzereydim yenge ne zaman gelicen dedim valla ayağımda sallıyorum oda yatıyor tutturdu ayağını çekiyor corap ayakabi giydircem gözüne parmak sokmaya çalışıyor hakkımda hayırlısı valla bakalim zor süreç beni bekliyor
Ya kıyamam ya damla vermedi mi ? Geçmiş olsun bayağı sıcak aynı devam canım uğraşıyorz evlere yazı asıldı yıkılacak çatı vs uğraşıyoruz işte kuzum aynı vAlla sıcakta bayağı var demin duş aldm uygulamaya girdim 5 dk oldu terden öldümAyy bu sicak mahvetti sglk ocağına gidip gelene eridik gene kulağı agriyor iyleşmedi gitti, sen nasilsin canim neler yapıyorsun,
Çok şükür Allah iyilik versin inşallah canım benim
Allah daha iyi etsin kuzum
Şükür onlarda iyiler balım
Cnm bunu sana yazdım doğru mu yapıyorum? @Zeynep23Aynen öyle başka yolu yok ya feci sıcak gerçekten her sene bu zamanlar buğday biçiliyor şuan ve bu aralar yağmur yağardı genel de ya da bir iki hafta sonra sanki yağmur sıcağı ya
Buarda canım bebeğim dünden beri emzirmek için kucağımamda yatırınca ağlıyor ayakta yatarak vs deneyince de aynısı sonra tekrar tekrar derken alıyor bayağı emiyor başta mızmız bu dönem bebekler de meme reddi olabiliyormuş umarım bırakmaz zorla ağzına sokusturmuyorum ağlamasının geçmesini ve de kendinin istemesini bekliyorm gece sıkınti yok Ogün bugundr o kilo olayından beri bu saatler uyandırmıştım alıştı kendi uyanıyor bırakana kadar emziriyorum aksilik salı da kilo tabiki de var inşallah herşey Yolundadr
Son düzenleme: