Sorum var Nbr kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Nbr kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,407 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nbr kızlar
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alyaa🌷🌷

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Bıraktığın yerdeyim demetcim🥰1numarayi uyuttum sıra ikincide🙄uyumuyo hasta ya ateşi var boğazı agriyo ağlayınca sesi çıkmıyor 🙄hepimiz hastayız

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Bıraktığın yerdeyim demetcim🥰1numarayi uyuttum sıra ikincide🙄uyumuyo hasta ya ateşi var boğazı agriyo ağlayınca sesi çıkmıyor 🙄hepimiz hastayız
Geçmiş olsun canım benim inşallah çabucak iyileşir kuzucuk hepinize geçmiş olsun nuh ara herkez hasta hastalık geziyor ya benim ikiside uyudu hep ikiside uyuyunca hemen uyucam diyon uyuyamiom ama🤣

Şüküfe

Kayıtlı Üye
rank
Ne zmn geliyo bebek nasipse hayırlısı iel al kucana inşallah cnaim ben iyim ama nedense doğumdan sonra sürekli karnım ağrıyor anlamadım bebiş iyi şükür kuzum
36+5 teyim bakalım ne zaman gelecek... Rabbim iyilik şifa versin bebişinle sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler geçirin

Hilalkö

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim kalp atışları belli belirsiz desi diş ağrım var çekilmesi gerekiyor dediler çekilir mi doktorum çektirebilirsin dedi ama bir düşük yaptım korkuyorum 12.haftayı beklemelimiyim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar