🥰❤️ Grip olduk ailecek kuzum 😒 sen ne yapıyorsun nasılsın
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 6 Ocak 2023 #11 Demetdemet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Grip olduk ailecek kuzum sen ne yapıyorsun nasılsın
Begüm😊 Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2,388 6 Ocak 2023 #12 Demetdemet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ay çok fenayım
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 6 Ocak 2023 #13 Begüm😊' Alıntı: Ay çok fenayım Genişletmek için tıkla ... Ay niye kız noldu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Grip olduk ailecek kuzum sen ne yapıyorsun nasılsın Genişletmek için tıkla ... Oy geçmiş olsun canım iyim şükür canimm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Grip olduk ailecek kuzum sen ne yapıyorsun nasılsın Genişletmek için tıkla ... Oy geçmiş olsun canım iyim şükür canimm ❤️CANDAN❤️' Alıntı: Sabahtan beri hatta 3 4 gündür ağlayan bebeğimle kafayı yemek üzereyim evde iş güç çamaşır bulaşık yemek yemek uyku hakgetire Genişletmek için tıkla ... Bebeklerle is yapilmiyorki anlarım seni Benimkide çok ağlıyor ve kucakci babasına verip zor iş yapıom Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Zeynep23' Alıntı: İyiyim canım seni nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükür canım iyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: uznaiyorum canim bugun rus dacasinda misafir idik yol baya uzundu yol yorgunuyum Genişletmek için tıkla ... Dinlen güzelce canım lm
Begüm😊' Alıntı: Ay çok fenayım Genişletmek için tıkla ... Ay niye kız noldu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Grip olduk ailecek kuzum sen ne yapıyorsun nasılsın Genişletmek için tıkla ... Oy geçmiş olsun canım iyim şükür canimm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Grip olduk ailecek kuzum sen ne yapıyorsun nasılsın Genişletmek için tıkla ... Oy geçmiş olsun canım iyim şükür canimm ❤️CANDAN❤️' Alıntı: Sabahtan beri hatta 3 4 gündür ağlayan bebeğimle kafayı yemek üzereyim evde iş güç çamaşır bulaşık yemek yemek uyku hakgetire Genişletmek için tıkla ... Bebeklerle is yapilmiyorki anlarım seni Benimkide çok ağlıyor ve kucakci babasına verip zor iş yapıom Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Zeynep23' Alıntı: İyiyim canım seni nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükür canım iyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: uznaiyorum canim bugun rus dacasinda misafir idik yol baya uzundu yol yorgunuyum Genişletmek için tıkla ... Dinlen güzelce canım lm
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 6 Ocak 2023 #14 Demetdemet' Alıntı: Ay niye kız noldu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Oy geçmiş olsun canım iyim şükür canimm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Oy geçmiş olsun canım iyim şükür canimm Bebeklerle is yapilmiyorki anlarım seni Benimkide çok ağlıyor ve kucakci babasına verip zor iş yapıom Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Şükür canım iyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Dinlen güzelce canım lm Genişletmek için tıkla ... Sağ ol canım benim Allah iyilik versin inşallah
Demetdemet' Alıntı: Ay niye kız noldu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Oy geçmiş olsun canım iyim şükür canimm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Oy geçmiş olsun canım iyim şükür canimm Bebeklerle is yapilmiyorki anlarım seni Benimkide çok ağlıyor ve kucakci babasına verip zor iş yapıom Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Şükür canım iyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Dinlen güzelce canım lm Genişletmek için tıkla ... Sağ ol canım benim Allah iyilik versin inşallah
Begüm😊 Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2,388 6 Ocak 2023 #15 Demetdemet' Alıntı: Ay niye kız noldu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Oy geçmiş olsun canım iyim şükür canimm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Oy geçmiş olsun canım iyim şükür canimm Bebeklerle is yapilmiyorki anlarım seni Benimkide çok ağlıyor ve kucakci babasına verip zor iş yapıom Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Şükür canım iyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Dinlen güzelce canım lm Genişletmek için tıkla ... Ay fenalardayım demetim bi kasıklarımda ki ağrı bir mide bulantısı bir halsizlik var üstümde cenaze gibiyim ve bu sırada uraz hiiiç durmuyor
Demetdemet' Alıntı: Ay niye kız noldu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Oy geçmiş olsun canım iyim şükür canimm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Oy geçmiş olsun canım iyim şükür canimm Bebeklerle is yapilmiyorki anlarım seni Benimkide çok ağlıyor ve kucakci babasına verip zor iş yapıom Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Şükür canım iyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Dinlen güzelce canım lm Genişletmek için tıkla ... Ay fenalardayım demetim bi kasıklarımda ki ağrı bir mide bulantısı bir halsizlik var üstümde cenaze gibiyim ve bu sırada uraz hiiiç durmuyor
T tatlı telaşım kızım Kayıtlı Üye Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 1,101 Konum Van 6 Ocak 2023 #16 Begüm😊' Alıntı: Ay fenalardayım demetim bi kasıklarımda ki ağrı bir mide bulantısı bir halsizlik var üstümde cenaze gibiyim ve bu sırada uraz hiiiç durmuyor Genişletmek için tıkla ... Ben de sizin gibiyim gebe misiniz can sıkıntısı da cabası
Begüm😊' Alıntı: Ay fenalardayım demetim bi kasıklarımda ki ağrı bir mide bulantısı bir halsizlik var üstümde cenaze gibiyim ve bu sırada uraz hiiiç durmuyor Genişletmek için tıkla ... Ben de sizin gibiyim gebe misiniz can sıkıntısı da cabası
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 6 Ocak 2023 #17 Begüm😊' Alıntı: Ay fenalardayım demetim bi kasıklarımda ki ağrı bir mide bulantısı bir halsizlik var üstümde cenaze gibiyim ve bu sırada uraz hiiiç durmuyor Genişletmek için tıkla ... Oy geçmiş olsun canım benimkide durmuyor hep ağlıyor hep kucak istiyor küçük oğlum uyumuyor da bayilicam ay Noluyor yoksa sürpriz yumurtami var
Begüm😊' Alıntı: Ay fenalardayım demetim bi kasıklarımda ki ağrı bir mide bulantısı bir halsizlik var üstümde cenaze gibiyim ve bu sırada uraz hiiiç durmuyor Genişletmek için tıkla ... Oy geçmiş olsun canım benimkide durmuyor hep ağlıyor hep kucak istiyor küçük oğlum uyumuyor da bayilicam ay Noluyor yoksa sürpriz yumurtami var
Naziko Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 903 Konum Uzbekistan 6 Ocak 2023 #18 Demetdemet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Canim bizde orasyoruz san nasilsin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Demetdemet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Dogumdan sonra okumada zorlanyom gibi bulanik goryorum demetim sanda dogumdan sonra boyla bise yasadinmi yoksa bi goz doktoriyami gitsam
Demetdemet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Canim bizde orasyoruz san nasilsin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Demetdemet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Dogumdan sonra okumada zorlanyom gibi bulanik goryorum demetim sanda dogumdan sonra boyla bise yasadinmi yoksa bi goz doktoriyami gitsam
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,610 Konum Kırklareli 6 Ocak 2023 #19 Naziko' Alıntı: Canim bizde orasyoruz san nasilsin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Dogumdan sonra okumada zorlanyom gibi bulanik goryorum demetim sanda dogumdan sonra boyla bise yasadinmi yoksa bi goz doktoriyami gitsam Genişletmek için tıkla ... Canım bir doktora gözük bence.
Naziko' Alıntı: Canim bizde orasyoruz san nasilsin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ocak 2023 Dogumdan sonra okumada zorlanyom gibi bulanik goryorum demetim sanda dogumdan sonra boyla bise yasadinmi yoksa bi goz doktoriyami gitsam Genişletmek için tıkla ... Canım bir doktora gözük bence.
Miniğimin Annesi Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 1,293 6 Ocak 2023 #20 Demetdemet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İdare eder canım senden naber