He anladım Rabbım yardımcısı olsun inşallah iyidir 🤲😔 İnşallah canım inşallah 🤲🏻
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,610 Konum Kırklareli 10 Ocak 2023 #51 Hifagul' Alıntı: He anladım Rabbım yardımcısı olsun inşallah iyidir Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım inşallah
Hifagul' Alıntı: He anladım Rabbım yardımcısı olsun inşallah iyidir Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım inşallah
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 10 Ocak 2023 #52 3 paşa 1 prenses annesi' Alıntı: İyi olmaya çalışıyorum canım bende enfeksiyondan yatıyorum hastanede sen nasılsın paşa nasıl Genişletmek için tıkla ... Oy geçmiş olsun canım benim inşallah çabucak iyileşirsin naislsin şuan bende iyim. Paşa bey anca kucka istiyor agliyo ediyo
3 paşa 1 prenses annesi' Alıntı: İyi olmaya çalışıyorum canım bende enfeksiyondan yatıyorum hastanede sen nasılsın paşa nasıl Genişletmek için tıkla ... Oy geçmiş olsun canım benim inşallah çabucak iyileşirsin naislsin şuan bende iyim. Paşa bey anca kucka istiyor agliyo ediyo