Ne anlama geliyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özyuk tarafından oluşturulan Ne anlama geliyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,507 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne anlama geliyor
Konbuyu başlatan Özyuk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özyuk

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
5 dakika sonra olan sonuç geçerli sayılmaz kuzum. Testi tekrarla veya kesin ve net sonuç almak için kan tahlili vermeni öneririm

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
3veya 4 gün önce eczaneden normal gebelik testi aldım ve yaptım o anlık tek çizgi çıktı ve testi atmadım bugun dikkatimi çekti baktım 2 çizgi gördüm ama 2 çizgi okadar belirgin değildi sizce bu ne anlamına geliyor olursa bu ilk gebeliğin olacak oyuzden hiçbir şeyden anlamiyor
testi yaptıktan sonra ilk 5 dakikası önemli ondan sonrası doğru değil sabah ilk idrarımla yap ilk 5 dakikası tek çizgi ise negatif iki çizgiyi ise pozitif ikinci çizgi silik bile olsa pozitif ama 5 dakikadan sonrası artık sayılmıyor

Özyuk

Kayıtlı Üye
rank
testi yaptıktan sonra ilk 5 dakikası önemli ondan sonrası doğru değil sabah ilk idrarımla yap ilk 5 dakikası tek çizgi ise negatif iki çizgiyi ise pozitif ikinci çizgi silik bile olsa pozitif ama 5 dakikadan sonrası artık sayılmıyor
Şuan tekrardan yaptım yine aynı çıktı 2 çizgi tam tam belli değil
Hamilesin bendede ikinci cizgi silik cikmişdi
İyisallah yarın kan verecek

Efe'nin Annesiii

Kayıtlı Üye
rank
3veya 4 gün önce eczaneden normal gebelik testi aldım ve yaptım o anlık tek çizgi çıktı ve testi atmadım bugun dikkatimi çekti baktım 2 çizgi gördüm ama 2 çizgi okadar belirgin değildi sizce bu ne anlamına geliyor olursa bu ilk gebeliğin olacak oyuzden hiçbir şeyden anlamiyorum
Bendede aynı şekilde olmuştu şuan 28 haftalık hamileyim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar