Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayşenur mm benim kızımda 10 gün önce öyle oldu burda salgın bu hastalık bazısı hatta domuz gribi diyor benim kızım 1 hafta öyleydi burnu çeşme gibi akar gözü kıpkırmızı gözü kapalı hep uyumak istiyordu bitkindi asla yemek yemiyordu açlıktan artık ölecekti sadece süt içiyordu o da gece uykusunda içiyordu sağlık ocağına götürdüm antibiyotik Burun açıcı sprey verdi öksürük çoktu hatta öksürmekten kusuyordu yani ben biliyorum ne çektiğimi hastalığı atlattı ama hala daha öksürüyor öksürüğü geçmedi naptiysam Allah şifa versin kayramada zor hastalık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Şimdi de ben kaç gündür öyleyim gözüm hep uykuda kemikleeim sizliyor burun akıntısı salgın bildiğin ya bizede kaynanamlardan bulaştı onlar yataklık oldular hatta Allah yardımcımız olsun valla kolumu kaldıracak hâlde değilim kemiklerim sızlıyor o kadarki kötü
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Ayşenur mm benim kızımda 10 gün önce öyle oldu burda salgın bu hastalık bazısı hatta domuz gribi diyor benim kızım 1 hafta öyleydi burnu çeşme gibi akar gözü kıpkırmızı gözü kapalı hep uyumak istiyordu bitkindi asla yemek yemiyordu açlıktan artık ölecekti sadece süt içiyordu o da gece uykusunda içiyordu sağlık ocağına götürdüm antibiyotik Burun açıcı sprey verdi öksürük çoktu hatta öksürmekten kusuyordu yani ben biliyorum ne çektiğimi hastalığı atlattı ama hala daha öksürüyor öksürüğü geçmedi naptiysam Allah şifa versin kayramada zor hastalık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Şimdi de ben kaç gündür öyleyim gözüm hep uykuda kemikleeim sizliyor burun akıntısı salgın bildiğin ya bizede kaynanamlardan bulaştı onlar yataklık oldular hatta Allah yardımcımız olsun valla kolumu kaldıracak hâlde değilim kemiklerim sızlıyor o kadarki kötü
Çok geçmiş olsun canım anlamıyorum bu insanları hasta ise otur evinde ya bok var çocuklu evlere gidiyorsunuz . İnşallah kayrada düzelir zar zor yemek yediriyoeuz hastalık yetmex gibi 3. Dişi çıkmaya zorluyor göğüs uçları ı ısırmaktan kıpkırmızı yaptı çocuk. Havuç vs veriyorum sma yok ağzına sürmüyor