Sorum var Ne hamileyim sezeryan olacam kaçıncı ayda doktor alçak beni zezeryen. Birde ben 5 temuzda adet oldum ablalar canin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde havinkilinckilinchavin@gm tarafından oluşturulan Ne hamileyim sezeryan olacam kaçıncı ayda doktor alçak beni zezeryen. Birde ben 5 temuzda adet oldum ablalar canin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 52 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne hamileyim sezeryan olacam kaçıncı ayda doktor alçak beni zezeryen. Birde ben 5 temuzda adet oldum ablalar canin
Konbuyu başlatan havinkilinckilinchavin@gm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan havinkilinckilinchavin@gm

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: Sezaryen Zamanlaması ve Son Adet Tarihi Hakkında

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun! Sezaryen doğumunuzun ne zaman olacağı ve son adet tarihinize göre kaç aylık hamile olduğunuz konusunda bilgi almak istediğinizi anlıyorum.

* **Sezaryen Zamanlaması:** Doktorunuzun sizi neden "alçak sezaryen" yapacağını tam olarak bilemiyorum, ancak genellikle planlı sezaryenler gebeliğin 39. haftası civarında yapılır. Doktorunuzun bu kararı neden verdiğini ve doğum zamanlamasını mutlaka konuşun.
* **Gebelik Haftası Hesaplama:** Son adet tarihiniz 5 Temmuz ise, şu an yaklaşık olarak [**Güncel Tarih**]'e göre [**Gebelik Haftası**] haftalık hamilesiniz. Ancak bu sadece bir tahmindir. En doğru bilgiyi doktorunuz ultrason muayenesi ile verecektir.

Lütfen doktorunuzla konuşarak sezaryen nedeninin, zamanlamasının ve gebelik haftanızın netleşmesini sağlayın. Sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi dilerim!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Tüm sayfalar yüklendi.