4 aylık evliyim ve hamileyim eşimle çok zor süreçlerden geçerek evlendik evlenebilmek için çok şeye göğüs gerdik gel gör ki şimdi iki yabancı gibiyiz sürekli bir kavga hali var evin içinde anlaşamıyoruz ama birbirimizden de kopamıyoruz seviyoruz bazen neden burdayım? ben niye evlendim? diye düşünmeden edemiyorum kafam okadar karışık ki kızlar belki benden büyükler var burda belki benle yaşıt ya da benden küçük olup hayat tecrübesi çok olanlar vardır dertleşmeye ihtiyacım var bazen tanımadığın insanlar en yakının olur..
Bende 5 aylik evliyim seni o kadar iyi anliyorum ki canim ilk aylarda olur diyolar alisma sureci diyolar zamanla raylar yerine oturur diyolar bakalim bende ayni sorunlari yasiyorum. Esimle birbirimizi cok seviyoruz fakat kavgasiz sorunsuz gunumuz yok
4 aylık evliyim ve hamileyim eşimle çok zor süreçlerden geçerek evlendik evlenebilmek için çok şeye göğüs gerdik gel gör ki şimdi iki yabancı gibiyiz sürekli bir kavga hali var evin içinde anlaşamıyoruz ama birbirimizden de kopamıyoruz seviyoruz bazen neden burdayım? ben niye evlendim? diye düşünmeden edemiyorum kafam okadar karışık ki kızlar belki benden büyükler var burda belki benle yaşıt ya da benden küçük olup hayat tecrübesi çok olanlar vardır dertleşmeye ihtiyacım var bazen tanımadığın insanlar en yakının olur..
Merhaba tabiki neden tartışıyorsunuz sorun nedir bilemem ama genel olarak evliliğin ilk zamanlarinda bu tarz sebep olmadan da kavgalar olabiliyor birde sen hamilesin hormonlardan kaynaklı da alıngan ve hassas olabilirsin. Bende evliliğimin ilk yıllarında cok kavga ederdik ama şimdi evliligim daha iyi oturdu şükür bir sorunum yok 11 yıllık evliyim
Çok normal hir cok insan yasar bunu kavgayi uzatmayin asla yatak ayirmayin gerekirse alttan alin karsilikli konusarak halledin herzaman asla sinirlari asmayin kavgada evlilik cok zor zatrn evlenince iki yabanci oluyosunuz ve birbirinizi yeniden taniyosunuz bunun icin biraz sabir biraz susmak sizi hiç eksiltmez gercekten sabirlar siddet yoksa bir evliligin tam oturması 5 yıl alıyo ondan sonra hersey normal dönuyo sabredin ve bol bol dua edin
Çok normal hir cok insan yasar bunu kavgayi uzatmayin asla yatak ayirmayin gerekirse alttan alin karsilikli konusarak halledin herzaman asla sinirlari asmayin kavgada evlilik cok zor zatrn evlenince iki yabanci oluyosunuz ve birbirinizi yeniden taniyosunuz bunun icin biraz sabir biraz susmak sizi hiç eksiltmez gercekten sabirlar siddet yoksa bir evliligin tam oturması 5 yıl alıyo ondan sonra hersey normal dönuyo sabredin ve bol bol dua edin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hepiniz okadar güzel şeyler yazmışsınız ki ve yol gösterici tecrübelerinizi paylaşmışsınız inanın hepinize yürekten teşekkür ederim yanlız olmadığımı ve bu süreçten çoğu insanın geçtiğini görmek bilmek bana güç verdi iyi ki varsınız hepiniz teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hepiniz okadar güzel şeyler yazmışsınız ki ve yol gösterici tecrübelerinizi paylaşmışsınız inanın hepinize yürekten teşekkür ederim yanlız olmadığımı ve bu süreçten çoğu insanın geçtiğini görmek bilmek bana güç verdi iyi ki varsınız hepiniz teşekkür ederim
Ayy aynı bizim durum.Evləndiyimiz ilk gündən hər şeydə kavga bulurduk.Həp bi səbəblər olurdu.Bəndə şimdi 35 hafda hamiləyim. 9 ay olur evliyik.Şimdi öncəyə bakdında daha iyi anlaşırık.Amma yinə kavqalarımız olur.Bidə ilk aylarda olur öylə.Sıkma canını .Bəbək olsun həpsi keçər inşAllah.Bəndə öylə ümüd eirim
Bunların olması normal ben 8 yıllık evliyim ilk zamanlarda bizde eşimle severek evlenmemize rağmen çok tartışırdık acayip acayip saçma konular yüzünden zaman geçtikçe bende onun neleri sevdiğini öğrenip onları uyguladıkça nelerden nefret ettiğini öğrenip onları bıraktıkça o da aynı şekil uygulayınca çok şükür hayatımız normale döndü tabi ki arada bir tartışmalarımız oluyor her evde olduğu gibi ama ona rağmen çok şükür iyiyiz şu an 3.ye gebeyim, Rabbim hakkınızda hayırlısını nasib etsin İnşeAllah