Ne yemek yapicaksiniz

• Konbuyu başlatan Shshs
  • Toplam 34 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Shshs tarafından oluşturulan Ne yemek yapicaksiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,984 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne yemek yapicaksiniz
Konbuyu başlatan Shshs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Oyyy Allah razı olsun mariyam annenden. Şükür birtanem mide bulantısı yok ama bel ve sırt ağrısı var kayrada hiç böyle değildim bu baya zoeluyor beni ağrı yönünden
Aynn 😂😂 AleykümSelam canım onunda selamı var gözlerinden öpüyor , nasılsın gebelik nasıl gidiyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Dün geceden tüm tavuk soteledim onu yağlı kağıda ardından folyoya sardım fırına attım yanına pirinç pilavı sübra çorbası yapıyorum

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Oyyy Allah razı olsun mariyam annenden. Şükür birtanem mide bulantısı yok ama bel ve sırt ağrısı var kayrada hiç böyle değildim bu baya zoeluyor beni ağrı yönünden
Senden de canım benim 😊 çok şükür canım inşallah oda geçer daha yeni ya bebek tutunuyor ondan dir ağrıların, benimde ikinci gebeliğim de bel ağrısı çok vardı başta ikinci ayda mide bulantısı başladı, ay Ayşem içimden bir kızın olacakmış gibi geliyor hadi hayırlısı bakalım 😁😊

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Senden de canım benim 😊 çok şükür canım inşallah oda geçer daha yeni ya bebek tutunuyor ondan dir ağrıların, benimde ikinci gebeliğim de bel ağrısı çok vardı başta ikinci ayda mide bulantısı başladı, ay Ayşem içimden bir kızın olacakmış gibi geliyor hadi hayırlısı bakalım 😁😊
Ay mariyam inşallah yas @Mervercan da kız diyor bakalım hayırlısı olsun bende çok istiyorum ama nasibimizde ne varsa o sağlıklı olsunda 🤲🏻. Benim şuan asla mide bulantısı yok sadece arabaya binersem aşırı bulanıyor onun dışında sorun yok henüz bakalım hayırlısı

Tüm sayfalar yüklendi.