Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyyy Allah razı olsun mariyam annenden. Şükür birtanem mide bulantısı yok ama bel ve sırt ağrısı var kayrada hiç böyle değildim bu baya zoeluyor beni ağrı yönünden
Oyyy Allah razı olsun mariyam annenden. Şükür birtanem mide bulantısı yok ama bel ve sırt ağrısı var kayrada hiç böyle değildim bu baya zoeluyor beni ağrı yönünden
Senden de canım benim çok şükür canım inşallah oda geçer daha yeni ya bebek tutunuyor ondan dir ağrıların, benimde ikinci gebeliğim de bel ağrısı çok vardı başta ikinci ayda mide bulantısı başladı, ay Ayşem içimden bir kızın olacakmış gibi geliyor hadi hayırlısı bakalım
Senden de canım benim çok şükür canım inşallah oda geçer daha yeni ya bebek tutunuyor ondan dir ağrıların, benimde ikinci gebeliğim de bel ağrısı çok vardı başta ikinci ayda mide bulantısı başladı, ay Ayşem içimden bir kızın olacakmış gibi geliyor hadi hayırlısı bakalım
Ay mariyam inşallah yas @Mervercan da kız diyor bakalım hayırlısı olsun bende çok istiyorum ama nasibimizde ne varsa o sağlıklı olsunda . Benim şuan asla mide bulantısı yok sadece arabaya binersem aşırı bulanıyor onun dışında sorun yok henüz bakalım hayırlısı