Ne yemek yapicaksiniz

• Konbuyu başlatan Shshs
  • Toplam 34 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Shshs tarafından oluşturulan Ne yemek yapicaksiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,984 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne yemek yapicaksiniz
Konbuyu başlatan Shshs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Keşke bunu sana söyleyenin kaynın olduğunu da söyleseydin endişe etme canım en azından açıklama yapmış bundan sonra eminim sana söylemeden bir şey yapmaz
Söyledim canım dedim kardeşin bana demiş yenge sen geçen annenlere gidince abim akşam eve gelmedi diye , hatta keşke o değilde sen bana söyleseydin ondan öğreniyorum eve gelmediğini diye demek ki ne yaparsan yap hiçbir şey gizli kalmaz mış dedim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Söyledim canım dedim kardeşin bana demiş yenge sen geçen annenlere gidince abim akşam eve gelmedi diye , hatta keşke o değilde sen bana söyleseydin ondan öğreniyorum eve gelmediğini diye demek ki ne yaparsan yap hiçbir şey gizli kalmaz mış dedim
Onu iyi demişsin oda dostunu düşmanını bilsin normalde kaynının bunu sana demesi bile yanlış sanki aranızı bozmak ister gibi

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Onu iyi demişsin oda dostunu düşmanını bilsin normalde kaynının bunu sana demesi bile yanlış sanki aranızı bozmak ister gibi
Çok şaşırdı ben öyle diyince dedi Vedat mı söyledi şok oldu resmen, ya aslında kaynım küçük birinci sınıfa gidiyor böyle şeylere aklı eriyor mu bilmiyorum neden söyle di onuda anlamadım ama iyi oldu söylediği bazen annesinin ailesinin hakkımda söyledikleri şeyleri de pat diye söyler bana , eşim düğüne gitmiş dedim ya o dedi yenge abi niye gelmedi daha gelecekmi akşam bende evet niye gelmesin nereye gidecek ki gelecek dedim , dedi ama bir ara abi eve gelmedi bende geçmi geldi dedim oda yok geçen gün eve gelmedi akşam da gelmedi ben ne zmn dedim oda dedi sen Eyüpün (küçük kardeşim) evine gidince abi gelmedi eve yine gelmez dedim belki dedi bana ben şok oldum resmen

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Çok şaşırdı ben öyle diyince dedi Vedat mı söyledi şok oldu resmen, ya aslında kaynım küçük birinci sınıfa gidiyor böyle şeylere aklı eriyor mu bilmiyorum neden söyle di onuda anlamadım ama iyi oldu söylediği bazen annesinin ailesinin hakkımda söyledikleri şeyleri de pat diye söyler bana , eşim düğüne gitmiş dedim ya o dedi yenge abi niye gelmedi daha gelecekmi akşam bende evet niye gelmesin nereye gidecek ki gelecek dedim , dedi ama bir ara abi eve gelmedi bende geçmi geldi dedim oda yok geçen gün eve gelmedi akşam da gelmedi ben ne zmn dedim oda dedi sen Eyüpün (küçük kardeşim) evine gidince abi gelmedi eve yine gelmez dedim belki dedi bana ben şok oldum resmen
Kız öyle deme bazen millet küçük çocuğu bile dolduruyor bunu bunu de diyor hele senşn o kaynanasan beklerim zebella gibi bir şey çocuğu öyle uyarıyorsa ondan söylemiştir sana

Tüm sayfalar yüklendi.