Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazen yapamayabiliyorlar kuzenim 1 gün yapmamıştı doktor 10 günden önce hiç birşey yapmamıştı sorun olduğunu sanmıyorum emiyorsa doymuyor olabilir annesi oruç tutuyormusun
Mama veriyor musun yoksa sadece anne sütü mü? Eğer sadece anne sütü ise bence seninde beslenmene dikkat etmen lazım çünkü senin yediklerinde bebişini etkiler. Eğer mama kullanıyorsan ondan olabilir belkide umarım sorun yoktur yapar biran evvel
Bebeğini bol bol emzir canım gazı için kimyon verebilirsin sende rezene çayı içebilirsin ayrıca günde iki tane maden suyu içebilirsin yediklerinin gazını alır bebeğe de geçmez
Bazen yapamayabiliyorlar kuzenim 1 gün yapmamıştı doktor 10 günden önce hiç birşey yapmamıştı sorun olduğunu sanmıyorum emiyorsa doymuyor olabilir annesi oruç tutuyormusun
Canım kabız olabilirmi acaba zorlanıyormu ara da dikkat et kabız olabilir benim kızımda kabizdi 1 hafta önce 5 gün boyunca kakasını yapamıyordu yapsa da çok kuru ve zorlanarak yapiyordu
Canım kabız olabilirmi acaba zorlanıyormu ara da dikkat et kabız olabilir benim kızımda kabizdi 1 hafta önce 5 gün boyunca kakasını yapamıyordu yapsa da çok kuru ve zorlanarak yapiyordu