Sorum var Nefes darlığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🐣AseL'in AnnEsi🤰 tarafından oluşturulan Nefes darlığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,651 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nefes darlığı
Konbuyu başlatan 🐣AseL'in AnnEsi🤰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASlan_anası

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ya acil yardım edin nolur bana nefesim daralıyor yatınca sırtım batıyı sağ sol duzde yatsam aynı derin nefes alınca rahatliyom sizce neden boleyim bebek büyüdükçe mi oluyo bu durum ya 26 hafta 5 gunluguz
30 haftan sonra rahatlarsın bebek aşağıya iniyor ve çok fazla baskı yapamıyor bacağın arasına yastık koy

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ya acil yardım edin nolur bana nefesim daralıyor yatınca sırtım batıyı sağ sol duzde yatsam aynı derin nefes alınca rahatliyom sizce neden boleyim bebek büyüdükçe mi oluyo bu durum ya 26 hafta 5 gunluguz
Bebiş büyüyo ağırlaşıyo onun için canım

ASlan_anası

Kayıtlı Üye
rank
Seni anlıyorum ama sürekli sola yat yastığın yüksek olsun velinin bacağının altında da yastık olsun. Ben şuan 37 yim nefes alıyorum ama veremiyorum gece boğulma hissi ile uyanıp uyuyamıyorum sona doğru geldikçe dahada artar dikkat et birde gece uyumadan 1 2 saat önce birşeyler yeme sadece sıvı şeyler al meyve de yeme inan o da nefes almayı zorlaştırıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar