Sorum var Netflix film veya dizi önerisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde evamia tarafından oluşturulan Netflix film veya dizi önerisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,423 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Netflix film veya dizi önerisi
Konbuyu başlatan evamia
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Son düzenleme:

nilaycan

Guest
rank
9 gün sonra 9 aylik olucak kuzum
Ayy maşallah 🥰🥰 ay sabahtan beri yemekle uğraştım bir de sıcaklarda yemek yapmak ayrı bir işkence her yerimden ter aktı..buraya yaz nisanda geldi ya..yanıyoruz 🥵🥵
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayy maşallah 🥰🥰 ay sabahtan beri yemekle uğraştım bir de sıcaklarda yemek yapmak ayrı bir işkence her yerimden ter aktı..buraya yaz nisanda geldi ya..yanıyoruz 🥵🥵
Sonra bir de koca diyor ne yaptın diyom tavuk, ağız burun kıvırıyor ben 3 saat orda g.tumden ter akmış. Hiç yaranamiyorsun anacım 😄 Türk de olsa başka da olsa erkek her yerde ayni

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Sonra bir de koca diyor ne yaptın diyom tavuk, ağız burun kıvırıyor ben 3 saat orda g.tumden ter akmış. Hiç yaranamiyorsun anacım 😄 Türk de olsa başka da olsa erkek her yerde ayni
C😞

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank

Ahahahhaha Canımsın ya Yok erkek milleti anlamaz anlamaz hepsi aynı bunların geninde var damarında var toprağında var yaranamazsın onları arkadaşım🤣🤣🤣

Ahahahhaha Canımsın ya Yok erkek milleti anlamaz anlamaz hepsi aynı bunların geninde var damarında var toprağında var yaranamazsın onları arkadaşım🤣🤣🤣
Bizim Buralar çok soğuk ya Vallahi öyle böyle değil Keşke buraya da yaz gelse bir an önce

nilaycan

Guest
rank

Bizim Buralar çok soğuk ya Vallahi öyle böyle değil Keşke buraya da yaz gelse bir an önce
Aynen öyle onlar yapsın da biz yiyelim bi deneyelim de mi 😄 kötü olsa da süper olmuş deyip yerim valla.. ona bahane çıkarmayalım yapmam bi daha begenmiyosun demesin 😄😄 sen de buraya biraz soğuk gonder yav kışa hasret kaldık bu sene

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Aynen öyle onlar yapsın da biz yiyelim bi deneyelim de mi 😄 kötü olsa da süper olmuş deyip yerim valla.. ona bahane çıkarmayalım yapmam bi daha begenmiyosun demesin 😄😄 sen de buraya biraz soğuk gonder yav kışa hasret kaldık bu sene
Aynen vallahi kötü olsa da çok güzel oldu deriz Bir gün eşim pilav yapmış Allah yani kimse yemez yenecek gibi bir şey değil Net abi ne tuz lapa felaket kötü bir şeydi mecbur bir tabak yedim ama Gel bir de bana sor Canım çok güzel olmuş ama dedim Bir dahakine daha daha iyi olabilir dedim ben sana göstereyim dedim

Aynen vallahi kötü olsa da çok güzel oldu deriz Bir gün eşim pilav yapmış Allah yani kimse yemez yenecek gibi bir şey değil Net abi ne tuz lapa felaket kötü bir şeydi mecbur bir tabak yedim ama Gel bir de bana sor Canım çok güzel olmuş ama dedim Bir dahakine daha daha iyi olabilir dedim ben sana göstereyim dedim
Hemen göndereyim sen de bana Güneşli bir yaz havası gönder🤭🤭🤭🥰🥰🥰💞💞

nilaycan

Guest
rank

Hemen göndereyim sen de bana Güneşli bir yaz havası gönder🤭🤭🤭🥰🥰🥰💞💞
Hahaha iyi yapmışsın aynen öyle heveslerini kırmadan guzelcenek ogretcez bu işi 😆😆

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Var mı önerisi olan
The Good Place komedi-macera türünde ama dini hassasiyetin varsa uymayabilir 🫣

Dirty John var manüpilatif bir adamı anlatıyor

Unbreakable Kimmy Schmidt absürd komedi

Great News var haber kanalını anlatıyor

Ama en hoşuma gidenler Criminal serisi sorgu odasını anlatıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar