Nezle

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Linanka tarafından oluşturulan Nezle başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 296 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nezle
Konbuyu başlatan Linanka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Linanka

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Bir konu hakkinda bilgisi olan varsa beni aydinlatabilir mi? 4- 5 gundir nezleyim ates oksuruk yok, bogaz agrisi ve burun tikanikligi var. Aksam yattigimda, cok afedersiniz, balgam olustu cok, sIk sIk kalktim lavaboya temizlemeye, ama yuttugumda oldu istemeden mutlaka. Yutulan balgam, tekrar ozur dilerim, bebege zarar veriri mi hanimlar?

Yağmur💓ahmed

Kayıtlı Üye
rank
Bir konu hakkinda bilgisi olan varsa beni aydinlatabilir mi? 4- 5 gundir nezleyim ates oksuruk yok, bogaz agrisi ve burun tikanikligi var. Aksam yattigimda, cok afedersiniz, balgam olustu cok, sIk sIk kalktim lavaboya temizlemeye, ama yuttugumda oldu istemeden mutlaka. Yutulan balgam, tekrar ozur dilerim, bebege zarar veriri mi hanimlar?
Yok canım ne zararı olacak . Ama nane limon ve ıhlamur içebilirsiniz günde 1 fincan sadece

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Canım miden nerdee bebek nerdee 😊 endişelenme hem bebeğin olduğu yer çok streril 2 3 katman var onu koruyan korkma

Tüm sayfalar yüklendi.