Nisa Mihriban bebek 😣😣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Nisa Mihriban bebek 😣😣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,494 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nisa Mihriban bebek 😣😣
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️
Bakan hemşire ile ilgili soruşturma başlatılmış. Bebek kusmus boğazına kaçmış hemşire görmemiş ki bence kimsesiz diye ilgilenmediler.
Hasta mahremiyeti diye kamera olmuyor bebek yoğun bakımlarda ama kesinlikle şart olmalı
Benim bebeğim 40 gün yenidoğan yoğun da kaldı kesinlikle ama kesinlikle kamera olmalı yoğun bakımlarda zaten kimse kafasına estiğinde kamera izleyemiyor şüphe üzerine inceleme yapılıyor. Ben bir sebepten dolayı hemşireyle tartıştım burda kamera var izledik bebeğinize çok iyi davranılıyor burda dedi hemşire. ama hastane yönetimine şikayette bulunduğumuz da kamera olmadığını söylediler. Hemşire yalan söyledi. Bebeğim eve geldiğinde uykudayken sıçrıyordu belli çok korkmuş. Kim bilir neler yaşadı düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum. Gidip orayı yaklaşım geliyor. Allah kimseyi düşürmesin. Gerçekten ne dolaplar dönüyor aklı hayalı almaz insanın kansız bu damsız insanlar çok

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Benim bebeğim 40 gün yenidoğan yoğun da kaldı kesinlikle ama kesinlikle kamera olmalı yoğun bakımlarda zaten kimse kafasına estiğinde kamera izleyemiyor şüphe üzerine inceleme yapılıyor. Ben bir sebepten dolayı hemşireyle tartıştım burda kamera var izledik bebeğinize çok iyi davranılıyor burda dedi hemşire. ama hastane yönetimine şikayette bulunduğumuz da kamera olmadığını söylediler. Hemşire yalan söyledi. Bebeğim eve geldiğinde uykudayken sıçrıyordu belli çok korkmuş. Kim bilir neler yaşadı düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum. Gidip orayı yaklaşım geliyor. Allah kimseyi düşürmesin. Gerçekten ne dolaplar dönüyor aklı hayalı almaz insanın kansız bu damsız insanlar çok
Kaç haftalik doğdu kaç kilo prematüre bebeğin canım şuan iyi mi

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
O yüzden hastanede kalmayı sevmiyorum Allah mecbur etmesin ilkinde hemen ciktim

Yaa kıyamam yaa ben ona rabbim size bağışlasin inşallah kuzum
Amiiinň cümlemizin evlatlarını Allah düşmanıma yaşatmasın Allah insanı şaşırtmasın ama ben 5dk bebeğimi küvezden görebilmek için saatlerce hastane kapısında bekledim. Aklım evladını bırakanları almıyor nasıl bir canilik. Allah şaşırtmasın

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Amiiinň cümlemizin evlatlarını Allah düşmanıma yaşatmasın Allah insanı şaşırtmasın ama ben 5dk bebeğimi küvezden görebilmek için saatlerce hastane kapısında bekledim. Aklım evladını bırakanları almıyor nasıl bir canilik. Allah şaşırtmasın
Senin bebeğin çok güçlü olur ilerde her türlü zorluğa karşı cesaretli güçlü azimli olur

Tüm sayfalar yüklendi.