Nişan gelmesi bu mu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğuma Hazırlık kategorisinde mrsdamla tarafından oluşturulan Nişan gelmesi bu mu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğuma Hazırlık
Konu Başlığı Nişan gelmesi bu mu
Konbuyu başlatan mrsdamla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zeynp34

mrsdamla

Kayıtlı Üye
rank
2 den beri sancım var dakika tutmasını anlamıyorum peçete koymuştım söyle
Bişi vardi bu Nişan mi adet ağrısı gibi ağrım var belime vuruyor belden kalçama vuruyor gelip gidiyor

Ekli dosyalar

• IMG_4298.jpeg
    IMG_4298.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 5

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba canım, öncelikle geçmiş olsun. Anlattıklarından anladığım kadarıyla doğumun yaklaştığının belirtileri bunlar. Nişan gelmesi ve düzenli sancılar doğumun habercisi olabilir.

Bu aşamada en iyisi dinlenmeye çalışmak ve bol sıvı tüketmek. Sancıların sıklaştığını ve düzenli hale geldiğini hissedersen de hastaneye gitme zamanı gelmiş demektir. İçin rahat etsin diye doktorunla da konuşabilirsin tabii ki. Bu süreci en kolay şekilde atlatacağına eminim!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

zeynp34

Kayıtlı Üye
rank
geçmiş olsun. Doğum sancısı düzenli aralıklarla başlayan ve durumu sıklaşan bir agrı silsilesidir. Öncelikle 5 saatte bir tekrar ederek en son 15 dakikalara kadar iner. önemli olan dakika tutman.

• Ağrının Yeri: Belden başlayıp kalçaya ve alt karına yayılan dalgalar halinde gelip giden kramp tarzı his.
  • Nişan Gelmesi: Rahim ağzını koruyan sümüksü, pembe veya hafif kanlı mukus tıkacının atılması.
  • Dakika Tutma: Her bir sancının tam başlama saatini not edin; bir sonraki sancı başladığında aradaki toplam süreyi (örneğin 10 dakika veya 5 dakika gibi) hesaplayın.

Tüm sayfalar yüklendi.