M Mia Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 534 Konum Fransa 22 Eylül 2022 #1 Kizlar 41+0 dan selamlar, sabah sanirim nişan geldi,tam bilmiyorum, bilenlerden bilgi istiyorum, beyaz sümüksü iki parmak kadar.. acaba sancim ne zman gelir boyle olup sancisi kisa surede gelen var mii.??
Kizlar 41+0 dan selamlar, sabah sanirim nişan geldi,tam bilmiyorum, bilenlerden bilgi istiyorum, beyaz sümüksü iki parmak kadar.. acaba sancim ne zman gelir boyle olup sancisi kisa surede gelen var mii.??
M Mia Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 534 Konum Fransa 23 Eylül 2022 #31 Gamze Hümeyra' Alıntı: Canım nasılsın yokmu birşeyler Genişletmek için tıkla ... Sancim var canim,doktora gidip geliyorum, pazar günü yine gidecegim,son 5 gun normal olmazsa yatışımız yapilacak Oyla 0 Downvote
Gamze Hümeyra' Alıntı: Canım nasılsın yokmu birşeyler Genişletmek için tıkla ... Sancim var canim,doktora gidip geliyorum, pazar günü yine gidecegim,son 5 gun normal olmazsa yatışımız yapilacak
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 24 Eylül 2022 #32 Mia' Alıntı: Sancim var canim,doktora gidip geliyorum, pazar günü yine gidecegim,son 5 gun normal olmazsa yatışımız yapilacak Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı inşallah canım Oyla 0 Downvote
Mia' Alıntı: Sancim var canim,doktora gidip geliyorum, pazar günü yine gidecegim,son 5 gun normal olmazsa yatışımız yapilacak Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı inşallah canım