Sorum var Nişan olabilir mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye taş tarafından oluşturulan Nişan olabilir mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,555 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nişan olabilir mi
Konbuyu başlatan Rukiye taş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Rukiye taş

Kayıtlı Üye
rank

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar 39+5 haftamizdayiz normalde sarı akıntım oluyordu zaten ama biraz önce hafif bembemsi sümüksü akıntım oldu nisan mi sizce birde nişan geldikten ne kadar sonra doğum olur ki
Büyük ihtimalle nişanın gelmiş canım bir gün ya da bir hafta sonra doğumun gerçekleşebilir kişiye göre değişiyor tabi. İnşallah sağ salim kucağına alırsın 🙏

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kizlar 39+5 haftamizdayiz normalde sarı akıntım oluyordu zaten ama biraz önce hafif bembemsi sümüksü akıntım oldu nisan mi sizce birde nişan geldikten ne kadar sonra doğum olur ki
Evet nisan ola bilir dogum suresi deysiyor nisan geldigi zamandan 3 .4 saat sonra doguran 3 gun sonra doguran vs. Kisiden kisiye deyisiyor Allah sag salim.qucagina almayi nasib etsin

Sevilozkan

Kayıtlı Üye
rank
Bende 39+2 deyim aynisi bende de oldu çok panikledim doğrusu ama olabiliyormuş hayırlısı bakalım rabbim sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏

Tüm sayfalar yüklendi.