Sorum var Nişan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ezgyldrrm tarafından oluşturulan Nişan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,557 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nişan
Konbuyu başlatan Ezgyldrrm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar nişan sarı-seffaf sümüksü olabilir mi? 2 gündür ara ara bu şekilde akıntım oluyor internette illaki kan olacak değil diyor ama bilemedim kontrole 4 günümüz var bebek hareketli sancım da yok
Evet canım önce öyle başlıyor benim öğlen vakti öyle olmuştu ertesi sabah sarı şeffaftan sonra kan olarak geldi hastaneye gittim ve doğum başlamıştı bendede sancı fln yoktu yakındır sağlıkla kavuş bebeğine inşaallah

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım önce öyle başlıyor benim öğlen vakti öyle olmuştu ertesi sabah sarı şeffaftan sonra kan olarak geldi hastaneye gittim ve doğum başlamıştı bendede sancı fln yoktu yakındır sağlıkla kavuş bebeğine inşaallah
henüz 36+2 ' deyiz erken gelmesini istemiyorum 🙏🏻

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar nişan sarı-seffaf sümüksü olabilir mi? 2 gündür ara ara bu şekilde akıntım oluyor internette illaki kan olacak değil diyor ama bilemedim kontrole 4 günümüz var bebek hareketli sancım da yok
Kuzum yapışkan pembemsi bir akıntı oluyor

Benimki öyle baslamamisti pembemsiydi ama duymuştum şeffaf renkte başlayıp o renge dönüyormuş diye zaten nişan doğum belirtisi ve kendini belli ediyor canım sancin var mı peki

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
Benimki öyle baslamamisti pembemsiydi ama duymuştum şeffaf renkte başlayıp o renge dönüyormuş diye zaten nişan doğum belirtisi ve kendini belli ediyor canım sancin var mı peki
Hayır hiç sancı hissetmiyorum 😏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağlıkla kucağına al canım benim
Hepimiz inşallah Allah razı olsun 🙏🏻💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağlıkla kucağına al canım benim
Hepimiz inşallah Allah razı olsun 🙏🏻💕
Kuzum yapışkan pembemsi bir akıntı oluyor
şeffaf ve sarı geldi ama böyle de başlıyor diyorlar 😏🙏🏻

Tüm sayfalar yüklendi.