Kızlar nişanın geldiği hissediliyor mu
D Doğa'm 💜 Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 1,939 Konum Ankara 4 Şubat 2023 #31 Kızlar nişanın geldiği hissediliyor mu
G Gülsüm bulut Kayıtlı Üye Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 62 4 Şubat 2023 #32 Doğa'm 💜' Alıntı: Kızlar nişanın geldiği hissediliyor mu Genişletmek için tıkla ... Evt cnm
D Doğa'm 💜 Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 1,939 Konum Ankara 4 Şubat 2023 #33 Gülsüm bulut' Alıntı: Evt cnm Genişletmek için tıkla ... Sancı da oluyor mu peşinden
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 4 Şubat 2023 #34 Doğa'm 💜' Alıntı: Kızlar nişanın geldiği hissediliyor mu Genişletmek için tıkla ... Görürsün kuzum zaten geldiği zaman pembemsi sümüklü akıntı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 @Gülsüm bulut kuzum ne yaptın durumun nasıl hastaneye gittin mi Son düzenleme: 4 Şubat 2023
Doğa'm 💜' Alıntı: Kızlar nişanın geldiği hissediliyor mu Genişletmek için tıkla ... Görürsün kuzum zaten geldiği zaman pembemsi sümüklü akıntı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 @Gülsüm bulut kuzum ne yaptın durumun nasıl hastaneye gittin mi
D Doğa'm 💜 Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 1,939 Konum Ankara 4 Şubat 2023 #35 Gamze Hümeyra' Alıntı: Görürsün kuzum zaten geldiği zaman pembemsi sümüklü akıntı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 @Gülsüm bulut kuzum ne yaptın durumun nasıl hastaneye gittin mi Genişletmek için tıkla ... Biraz akıntım oluyor bu aralar bşraz yoğun olmaya başladı aklım karışıyor ama bendeki normal bu tarife benzemiyor 🫣
Gamze Hümeyra' Alıntı: Görürsün kuzum zaten geldiği zaman pembemsi sümüklü akıntı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 @Gülsüm bulut kuzum ne yaptın durumun nasıl hastaneye gittin mi Genişletmek için tıkla ... Biraz akıntım oluyor bu aralar bşraz yoğun olmaya başladı aklım karışıyor ama bendeki normal bu tarife benzemiyor 🫣
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 4 Şubat 2023 #36 Doğa'm 💜' Alıntı: Biraz akıntım oluyor bu aralar bşraz yoğun olmaya başladı aklım karışıyor ama bendeki normal bu tarife benzemiyor 🫣 Genişletmek için tıkla ... Rengi nasıl kuzum
Doğa'm 💜' Alıntı: Biraz akıntım oluyor bu aralar bşraz yoğun olmaya başladı aklım karışıyor ama bendeki normal bu tarife benzemiyor 🫣 Genişletmek için tıkla ... Rengi nasıl kuzum
D Doğa'm 💜 Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 1,939 Konum Ankara 4 Şubat 2023 #37 Gamze Hümeyra' Alıntı: Rengi nasıl kuzum Genişletmek için tıkla ... Çoğunlukla beyaz hafif sarıya dönük geldiği de oluyor
Gamze Hümeyra' Alıntı: Rengi nasıl kuzum Genişletmek için tıkla ... Çoğunlukla beyaz hafif sarıya dönük geldiği de oluyor
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 4 Şubat 2023 #38 Doğa'm 💜' Alıntı: Çoğunlukla beyaz hafif sarıya dönük geldiği de oluyor Genişletmek için tıkla ... Normaldir o kuzum doğuma doğru akıntı fazlalaşıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Normaldir o kuzum doğuma doğru akıntı fazlalaşıyor Genişletmek için tıkla ... Yani son haftalarda akıntıda fazlalaşma oluyor dikkat et su ile karıştırma
Doğa'm 💜' Alıntı: Çoğunlukla beyaz hafif sarıya dönük geldiği de oluyor Genişletmek için tıkla ... Normaldir o kuzum doğuma doğru akıntı fazlalaşıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Normaldir o kuzum doğuma doğru akıntı fazlalaşıyor Genişletmek için tıkla ... Yani son haftalarda akıntıda fazlalaşma oluyor dikkat et su ile karıştırma
D Doğa'm 💜 Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 1,939 Konum Ankara 4 Şubat 2023 #39 Gamze Hümeyra' Alıntı: Normaldir o kuzum doğuma doğru akıntı fazlalaşıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 Yani son haftalarda akıntıda fazlalaşma oluyor dikkat et su ile karıştırma Genişletmek için tıkla ... Off zaten şu mesele de ayrıca dert oldu geçen hafta kontrolde 47 ml yazıyordu normal mi bu çok az değil mi dedim yeterli dedi doktor anlayamıyorum
Gamze Hümeyra' Alıntı: Normaldir o kuzum doğuma doğru akıntı fazlalaşıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 Yani son haftalarda akıntıda fazlalaşma oluyor dikkat et su ile karıştırma Genişletmek için tıkla ... Off zaten şu mesele de ayrıca dert oldu geçen hafta kontrolde 47 ml yazıyordu normal mi bu çok az değil mi dedim yeterli dedi doktor anlayamıyorum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 4 Şubat 2023 #40 Doğa'm 💜' Alıntı: Off zaten şu mesele de ayrıca dert oldu geçen hafta kontrolde 47 ml yazıyordu normal mi bu çok az değil mi dedim yeterli dedi doktor anlayamıyorum Genişletmek için tıkla ... Kuzum niye dert ediyorsun doktorun yeterli dediyse yeterlidir sıkma a canını
Doğa'm 💜' Alıntı: Off zaten şu mesele de ayrıca dert oldu geçen hafta kontrolde 47 ml yazıyordu normal mi bu çok az değil mi dedim yeterli dedi doktor anlayamıyorum Genişletmek için tıkla ... Kuzum niye dert ediyorsun doktorun yeterli dediyse yeterlidir sıkma a canını