Normal doğum dikiş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza🥰 tarafından oluşturulan Normal doğum dikiş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,761 kez görüntülenmiş, 59 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal doğum dikiş
Konbuyu başlatan Beyza🥰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🥰

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Normal canım 10 gün sonra dikişler kendisi düşmeye başlıyor iylestikce tek tek atıyor kendini dikişler aldirmicaksin kendi eriyen dikiş canım zaten bikacgun sonra tuvalete girip peceteye silince görürsün düşen dikişleri ılık duş al canım mümkünse hergun yap çok iyi geliyor ve enfeksiyon vs. Olmuyor çabuk iylesiyor ben çok duş alıyordum inşallah hemen iylesir 🥰
Çok teşekkür ederim canım önerilerini dikkate alcam çok sağol, 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben oturamıyordum dahi canım oturma simidi aldırdım
İlk günler bende de öyledi canım bebek kövezde kaldı bende anne otelinde kaldm hastanede perişan oldum

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar geçen pazar normal doğum yaptım dikiş attılar hala iyileşmedi normal mı İlk gebelik tecrübeli değilim sormak istedim 🥰
20 gun surdu canim iyilesmesi herkez ayni olcak degil tabi ama ekstra hasasiyetim vardi venim dikisim sagda ama sol tarafim iplerden dolayi allerji falan olmustu . Gecmis olsun en erken 10 gune toparlar

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Peki cnm uyuşturulmuyor mu dikis yapılırken yoksa o acıya insan nasıl.d
Kuruyup kendi düşer canım ama temiz tutman lazim ılık su kullan devamlı
Daha dikkat ederim canım teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Peki cnm uyuşturulmuyor mu dikis yapılırken yoksa o acıya insan nasıl.dayanir
Uyuşturucu iğne vuruyorlar canım acısı çok hissedilmiyo ama keserken ve özelikle dikerken hissettim

Tüm sayfalar yüklendi.