Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 1 aydan az sürem kaldı ve ben karar veremedim sezaryen olmak istemiyorum ama normal doğum dan çok korkuyorum panik atagim var çünkü sizce ne yapmalıyım..
Kızlar 1 aydan az sürem kaldı ve ben karar veremedim sezaryen olmak istemiyorum ama normal doğum dan çok korkuyorum panik atagim var çünkü sizce ne yapmalıyım..
Eğer ki sezaryenimin mecbur değilsen normal ol benim gibi korkan yoktur ben normal istedim hep o korkaklıkla sezaryenden korktum normal istedim inan korktuğum gibi olmadı tabiki zorluğu oluyor ama çabuk toparlanıyorsun dinç oluyorsun bebeğinle hemen temas ediyorsun senin kararın yinede ama Allah bi kolaylığını veriyor inan bol bol dua et
Eger hersey normak giderse canim normal ol derim doğum dan sonra bebeginle daha rahat ilgilenmen acisindan normal dogumu öneririm hakkinda hayirlisi olsun Rabbim hayirli doğum nasip etsin