Nasıl bilgi canım ? Canım alttan muane yapılıyor açılmaya bakılıyor ona göre seni doğum haneye alıyorlar ve sonrası ıkınma ile oluyor eğer ıkınma da zorlanır yapamazsan suni sancı veriyorlar sezeryandan kat kat daha iyi ederim sancısı ağrısı çok ama olsunNormal doğum hakkında bilgi verin lütfen kızlar
Katılıyorum aynenNasıl bilgi canım ? Canım alttan muane yapılıyor açılmaya bakılıyor ona göre seni doğum haneye alıyorlar ve sonrası ıkınma ile oluyor eğer ıkınma da zorlanır yapamazsan suni sancı veriyorlar sezeryandan kat kat daha iyi ederim sancısı ağrısı çok ama olsun
Alttan muayene şuan da yapılıyor canm onda artk alıştım diyebilirim evet rahatsız edici mi hemde çok ama mecbur yapck bişi yok , ilk doğum olacağı için tedirginlik var ondan sordumNasıl bilgi canım ? Canım alttan muane yapılıyor açılmaya bakılıyor ona göre seni doğum haneye alıyorlar ve sonrası ıkınma ile oluyor eğer ıkınma da zorlanır yapamazsan suni sancı veriyorlar sezeryandan kat kat daha iyi ederim sancısı ağrısı çok ama olsun
KatılıyorumNasıl bilgi canım ? Canım alttan muane yapılıyor açılmaya bakılıyor ona göre seni doğum haneye alıyorlar ve sonrası ıkınma ile oluyor eğer ıkınma da zorlanır yapamazsan suni sancı veriyorlar sezeryandan kat kat daha iyi ederim sancısı ağrısı çok ama olsun
Ne öğrenmek istiyorusn tam olarak canım merak ettiğini sorabilirsinNormal doğum hakkında bilgi verin lütfen kızlar
Normal doğum yapabilmen icin canım 9 10 cm açılman olmasi lazımNormal doğum hakkında bilgi verin lütfen kızlar
Bencede normal doğum zor ama inan o anlık bişey sonra sanki o acıları hiç çekmemiş gibi üstünden bı yük kalkmış gibi rahayltliyosun sezeryanin acısı günlerce sürüyor ağrıları çok kötü iki doğumuda yaşamış biri olarak kesinlikle normal doğum canım hakkında hayırlısı olsun inşallahNasıl bilgi canım ? Canım alttan muane yapılıyor açılmaya bakılıyor ona göre seni doğum haneye alıyorlar ve sonrası ıkınma ile oluyor eğer ıkınma da zorlanır yapamazsan suni sancı veriyorlar sezeryandan kat kat daha iyi ederim sancısı ağrısı çok ama olsun
Aynen öyle kuzum vAlla ilkim benim norml ne güzeldi gerçekten vAllahi sezeryan da işte zor ama şükür bn iki sezeryan da da aynı gün kalktım ama ağrısı var tabiki ya sende mi hem sezeryan hem normal oldun kuzum Allah evlatlarımıza uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah yaBencede normal doğum zor ama inan o anlık bişey sonra sanki o acıları hiç çekmemiş gibi üstünden bı yük kalkmış gibi rahayltliyosun sezeryanin acısı günlerce sürüyor ağrıları çok kötü iki doğumuda yaşamış biri olarak kesinlikle normal doğum canım hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()
Katılıyorum
Katılıyorum
Allah kolaylık versin sağ salim kucağına alırsın inşallah canımAlttan muayene şuan da yapılıyor canm onda artk alıştım diyebilirim evet rahatsız edici mi hemde çok ama mecbur yapck bişi yok , ilk doğum olacağı için tedirginlik var ondan sordum
Katılıyorum
Allah kolaylık versin sağ salim kucağına alırsın inşallah canımAlttan muayene şuan da yapılıyor canm onda artk alıştım diyebilirim evet rahatsız edici mi hemde çok ama mecbur yapck bişi yok , ilk doğum olacağı için tedirginlik var ondan sordum
Katılıyorum
Katılıyorum aynen![]()
Aynen öyle kuzum vAlla ilkim benim norml ne güzeldi gerçekten vAllahi sezeryan da işte zor ama şükür bn iki sezeryan da da aynı gün kalktım ama ağrısı var tabiki ya sende mi hem sezeryan hem normal oldun kuzum Allah evlatlarımıza uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah kolaylık versin sağ salim kucağına alırsın inşallah canımevet açıklığı kontrol etmek için alttan muane ediliyor ya o çok garip kötü ya her gelen bakıyor bnmki sezeryan olacaktım yine de baktılar vAllahi yaa
Allah kolaylık versin sağ salim kucağına alırsın inşallah canımevet açıklığı kontrol etmek için alttan muane ediliyor ya o çok garip kötü ya her gelen bakıyor bnmki sezeryan olacaktım yine de baktılar vAllahi yaa
![]()