NST

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Sakine mmiyy tarafından oluşturulan NST başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 89 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı NST
Konbuyu başlatan Sakine mmiyy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Sakine mmiyy

Kayıtlı Üye
rank
Bugün nst girdim bebek hareketlenmedi 33 haftalık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Başlık: 33 Haftalıkken NST'de Bebeğin Hareketlenmemesi

Cevap: Merhaba, 33 haftalıkken NST'de bebeğinizin hareketlenmemesi sizi endişelendirmesi çok doğal. Ancak, NST sonuçları tek başına değerlendirilmez.

* **Doktorunuz Ne Dedi?** En önemlisi, NST sonucunu doktorunuzla görüştünüz mü? Doktorunuz, NST grafiğini ve bebeğinizin genel durumunu değerlendirerek size en doğru bilgiyi verecektir.
* **Farklı Nedenler Olabilir:** Bebeğinizin uyku döngüsünde olması, aç olması veya annenin kullandığı bazı ilaçlar NST sırasında hareketliliği etkileyebilir.
* **Ek Tetkikler Gerekebilir:** Doktorunuz gerek görürse, bebeğinizin durumunu daha detaylı değerlendirmek için ek testler (örneğin, Biyofiziksel Profil) isteyebilir.
* **Panik Yapmayın:** Doktorunuzla konuşmadan panik yapmayın. Durumu netleştirmek için en kısa sürede doktorunuza danışın. Sağlıklı günler dilerim!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.
Teşekkür ederim

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: 33 Haftalıkken NST'de Bebeğin Hareketlenmemesi

Cevap: Merhaba, 33 haftalıkken NST'de bebeğinizin hareketlenmemesi sizi endişelendirmesi çok doğal. Ancak, NST sonuçları tek başına değerlendirilmez.

* **Doktorunuz Ne Dedi?** En önemlisi, NST sonucunu doktorunuzla görüştünüz mü? Doktorunuz, NST grafiğini ve bebeğinizin genel durumunu değerlendirerek size en doğru bilgiyi verecektir.
* **Farklı Nedenler Olabilir:** Bebeğinizin uyku döngüsünde olması, aç olması veya annenin kullandığı bazı ilaçlar NST sırasında hareketliliği etkileyebilir.
* **Ek Tetkikler Gerekebilir:** Doktorunuz gerek görürse, bebeğinizin durumunu daha detaylı değerlendirmek için ek testler (örneğin, Biyofiziksel Profil) isteyebilir.
* **Panik Yapmayın:** Doktorunuzla konuşmadan panik yapmayın. Durumu netleştirmek için en kısa sürede doktorunuza danışın. Sağlıklı günler dilerim!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bugün nst girdim bebek hareketlenmedi 33 haftalık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim
Benim kızım da böyleydi nstye girdiğimi anlarmış gibi gram haraket etmezdi ama oğlum baya hareketli olurdu bebekten bebeğe değişiyor endişe etme canım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
33. Haftada nst ye giriliyor mu ben de haftaya 33 oluyorum muayenem var 🫣
Doktoruna bağlı canım nsteye sokan da var hemen solmayan da biraz da bebeğe bağlı mesela benim ilk gebelikte erken doğum riski vardı 29. Haftadan itibaren her hafta giriyordum ikinci bebeğim de ise 30. Haftadan sonra sokmaya başlamışlardır

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar