Sorum var ÖDEM ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Clp tarafından oluşturulan ÖDEM ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 281 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ÖDEM ?
Konbuyu başlatan Clp
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tubiss00

Merve Gümüş

Kayıtlı Üye
rank
Bende 34 +6 yım ama bende de inmiyor bol su içiyorum ama ayaklarım ellerim çok şişiyoe parmaklarımı kapatamıyorım sabahları
Aynn canm benim ilk hamileligim de hic ödemim olmadi ama bu sefer cok fazla bacaklarim da bile baya belli oluyo ayakkabilarimi giyemiyorum yüzük takamiyorum seninde dedigin gibi ellerim kapanmiyor ama maalesef ki yapabilecek bisi yok

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Aynn canm benim ilk hamileligim de hic ödemim olmadi ama bu sefer cok fazla bacaklarim da bile baya belli oluyo ayakkabilarimi giyemiyorum yüzük takamiyorum seninde dedigin gibi ellerim kapanmiyor ama maalesef ki yapabilecek bisi yok
Aynen ya senin az kalmış gün sayıyorsun . Ben kendimi inan robot gibi hissetmeye başladım ağır ağıe hareket ediyorum normalde çok hareketli bir insanım 😅 annelik gerçekten zormuş şimdiden anlamaya başladım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar