Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bol su ve yürüyüş tuzu azalt mümkünse 0 tuz beslen çok ayakta kalmamaya çalış ayaklar havada uzan ama açıkçası ben her şeyi yapmama rağmen geçmiyordu doğumdan sonra geçti
Aynn canm benim ilk hamileligim de hic ödemim olmadi ama bu sefer cok fazla bacaklarim da bile baya belli oluyo ayakkabilarimi giyemiyorum yüzük takamiyorum seninde dedigin gibi ellerim kapanmiyor ama maalesef ki yapabilecek bisi yok
Aynn canm benim ilk hamileligim de hic ödemim olmadi ama bu sefer cok fazla bacaklarim da bile baya belli oluyo ayakkabilarimi giyemiyorum yüzük takamiyorum seninde dedigin gibi ellerim kapanmiyor ama maalesef ki yapabilecek bisi yok
Aynen ya senin az kalmış gün sayıyorsun . Ben kendimi inan robot gibi hissetmeye başladım ağır ağıe hareket ediyorum normalde çok hareketli bir insanım annelik gerçekten zormuş şimdiden anlamaya başladım