Oğlum 1 yaşında benle yatmak istiyor kendi yatağında yatmıyor napim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demet tarafından oluşturulan Oğlum 1 yaşında benle yatmak istiyor kendi yatağında yatmıyor napim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,560 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Oğlum 1 yaşında benle yatmak istiyor kendi yatağında yatmıyor napim
Konbuyu başlatan Demet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oğlum 1 yaşında ve yatağında yatmıyor benimle yatmak istiyor yatağında uyanıyor ağlıyor beni istiyor yatagimiza aliyom susuyor uyuyor hemen nasıl alistiriyim kendi yatağına

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oğlum 1 yaşında ve yatağında yatmıyor benimle yatmak istiyor yatağında uyanıyor ağlıyor beni istiyor yatagimiza aliyom susuyor uyuyor hemen nasıl alistiriyim kendi yatağına
Benim oğlum on yasinda hala yanımda uyur odasına öyle gotururm bir yaşında bebek ya beraber uyu canim herzaman bebek olmayacaklar belki yanlış düşünüyorum ama bu benim fikrim kıyamam ya nasıl yatsın kız benim eşim gececi olunca ben bile tek yatamıyorum bebek nasıl yatsın 😌

Zilankay

Kayıtlı Üye
rank
Vala cnm ne diyim ki bende kızımı iki yaşına kadar kendi yatağında uyumayı öğrettim sorun hiç yaşamadım ama şuan herseyi konusuo anladığı için 2 buçuk yasiinda yaksalik bir aydır zir zirr ağlıyor aranıza uyucam die yani büyüdükçe dahada ahlaklari huyları degisiyo alistirmaylara alakası yokmuş

AnneEbru

Kayıtlı Üye
rank
Gece uyaninca temas cok kurmamaya xalis sadece dokun yanında olduğunu bilsin hemen kucağına alma sesini duysun zamanla alisir

Ra tu

Kayıtlı Üye
rank
Pedagog Adem Güneş e göre 2 yaşına kadar siziinle yatmalı zaten , ben oyle yaptım 2 den sonra ayırdım . Kolayca ayrıldı :)

Tüm sayfalar yüklendi.