Oğlum sünnet olucak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demet tarafından oluşturulan Oğlum sünnet olucak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 735 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Oğlum sünnet olucak
Konbuyu başlatan Demet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ciçiş örgüler

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 1 yaşında oğlum var haftaya sünnet olacak ckm heycanliyim ve korkuyorum inşallah güzel geçer hemen iyileşir ne kadar sürüyor iyileşme süresi ağrısı çok olurmu

Zehrao6

Kayıtlı Üye
rank
Ben 30 gunlukken yaptirmistim. 20 gunden sonrasinda biraz agrisi oluyormus bebeklerin. Bize iki tane agri kesici ates dusurucu surup vermisti birde pipisi icin krem gece suruyorsun 10 gune kalmadan iyileşti. 🤗🥰 hayirli olsun simdiden rabbim damatligini da gormeyi nasip etsin 🥰🥰

Son düzenleme:

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 1 yaşında oğlum var haftaya sünnet olacak ckm heycanliyim ve korkuyorum inşallah güzel geçer hemen iyileşir ne kadar sürüyor iyileşme süresi ağrısı çok olurmu
Daha küçükken yapılması en iyisi 4. 5 aylıkken yaptırdım ilk gün çok hafif ağrısı oldu ikinci günü toparlamıştı hareketlendikçe canları daha çok acıyormuş ama bir kaç güne toparlar endişe etme 😇

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Ben 30 gunlukken yaptirmistim. 20 gunden sonrasinda biraz agrisi oluyormus bebeklerin. Bize iki tane agri kesici ates dusurucu surup vermisti birde pipisi icin krem gece suruyorsun 10 gune kalmadan iyileşti. 🤗🥰 hayirli olsun simdiden rabbim damatligini da gormeyi nasip etsin 🥰🥰
Sagol amin inşallah, 😊😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Daha küçükken yapılması en iyisi 4. 5 aylıkken yaptırdım ilk gün çok hafif ağrısı oldu ikinci günü toparlamıştı hareketlendikçe canları daha çok acıyormuş ama bir kaç güne toparlar endişe etme 😇
Evet ama benimki 1 yaşında şimdi yaptırcaz sagolun😊

Evet ama benimki 1 yaşında şimdi yaptırcaz sagolun😊

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı olsun şimdiden canım bende 4 aylıkken yaptırdım ilk iki gün ağrısı oldu sonra çabuk toparlandı korkma Allah kolaylık versin inşaAllah

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Canım neden şimdi yaptırıyorsun keşke daha erken yada daha geç yaptırsaydın seninkinin tam hareketlenme zamanı Benin oğlum 3 yaşında olmuştu mecburiyetten 3 gun yürümedi korkudan sonra ayaklandı ve pipisini koltuğa sürttü ve acıttı bir üç günde onun korkusu oldu yani bizim bir haftayı buldu iyileşmesi.allah kolaylık versin.

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Canım neden şimdi yaptırıyorsun keşke daha erken yada daha geç yaptırsaydın seninkinin tam hareketlenme zamanı Benin oğlum 3 yaşında olmuştu mecburiyetten 3 gun yürümedi korkudan sonra ayaklandı ve pipisini koltuğa sürttü ve acıttı bir üç günde onun korkusu oldu yani bizim bir haftayı buldu iyileşmesi.allah kolaylık versin.
Aslında kayinvalidem dedi küçükken yaptırın dedi biz biraz kıyamadık

Hayırlı olsun şimdiden canım bende 4 aylıkken yaptırdım ilk iki gün ağrısı oldu sonra çabuk toparlandı korkma Allah kolaylık versin inşaAllah
Amin canım sagol
Amin canım sagol

Amin canım sagol
Amin canım sagol

...

Moderator
Mod
rank
Şimdiden hayırlı olsun canım.ilk iki üç gün biraz ağrı yapıyor. sonrasında normal devam ediyor canım.Ama yinede kollamak gerekiyor.bir yere çarpıp acımaması için.Ben 3 oğlumuda 2 yaşında yaptırdım.

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Aslında kayinvalidem dedi küçükken yaptırın dedi biz biraz kıyamadık

Amin canım sagol

Amin canım sagol

Amin canım sagol

Amin canım sagol
Bebek ayaklandımı koruması biraz zor oluyor başıma geldiği için söyledim hayırlısı olsun damatlığınıda görürsün inşallah.

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Hiç korkma bende korkmustum ama bezdeyken daha cabuk iyileşiyo. Bnm oğlum da ilk 5 günde iyileşmişti ama sonrasında beşikten atlayım diye pipisini çarptı cok kanadı biz korktuk dr a götürdük dikişi patlamamıstı cok sükür kantoron yagı önerdi ki zaten ben evimden eksik etmem sürekli sürerim popolarına pişikte falan. 10 günde iyileşti. Tabi bnm oplum 3 yasındaydı cnm hareketliydi cok. Seninki o kadar olmaz cabuk iyileşir. Kantoron yagı cabuk iyiliştiriyo bide canı acımıyo dogal agrı kesici oldugu için her altını degiştirdiğimde sürdüm tavsiye ederim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar