Oksuruk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Nisa. tarafından oluşturulan Oksuruk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 943 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Oksuruk
Konbuyu başlatan Nisa.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Öncelikle herkesin bayrami mübarek olsun kizlar geçmeyen bi oksurukvar bende dr gitmek istiyorum hangi bölüme randevu almaliyim
Hayırlı bayramlar canım geçmiş olsun. Göğüs hastalıkları bölümüne gitmen lazım. Evde balla karabiberi karıştırıp yiyebilirsin faydası olacaktır. Ya da yine bal karabiberi sırtına ciğerlerinin olduğu yere sürdür streç film ile kapatılsın bir gece öyle uyu sabah normal duşunu al bu da işe yarar

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hayırlı bayramlar canım geçmiş olsun. Göğüs hastalıkları bölümüne gitmen lazım. Evde balla karabiberi karıştırıp yiyebilirsin faydası olacaktır. Ya da yine bal karabiberi sırtına ciğerlerinin olduğu yere sürdür streç film ile kapatılsın bir gece öyle uyu sabah normal duşunu al bu da işe yarar
Aa bu yazıyı SS alayım kız böyle bir şey olursa kayraya uygularım.diğer türlü unutuyorum yoksa 😂😂

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Aa bu yazıyı SS alayım kız böyle bir şey olursa kayraya uygularım.diğer türlü unutuyorum yoksa 😂😂
Bende kuzum çok unuturum 🙄😂 Zeynep hasta olduğu zaman uyguladım hergün öksürmese bile yedirdim. Bir gün gece cok öksürüğü vardı sırtına sürdüm rahat uyudu bu sayede antibiyotik kullanmadık çok şükür 🙏

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende kuzum çok unuturum 🙄😂 Zeynep hasta olduğu zaman uyguladım hergün öksürmese bile yedirdim. Bir gün gece cok öksürüğü vardı sırtına sürdüm rahat uyudu bu sayede antibiyotik kullanmadık çok şükür 🙏
Şükür canım her şeyin doğalı iyi ama işte bazen mecbur kalıp ilaç kullanıyoruz

Tüm sayfalar yüklendi.