Katılıyorum Dr önerisi önemli ❤️❤️ Nasılsın kuzum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,097 27 Mart 2023 #11 Zeynep23' Alıntı: Katılıyorum Dr önerisi önemli Genişletmek için tıkla ... Nasılsın kuzum
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,632 28 Mart 2023 #12 Gamze Hümeyra' Alıntı: Nasılsın kuzum Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim iyi olsun kuzum ya bu günümüze şükür. Sen nasılsın çocuklar nasillar
Gamze Hümeyra' Alıntı: Nasılsın kuzum Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim iyi olsun kuzum ya bu günümüze şükür. Sen nasılsın çocuklar nasillar
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,097 28 Mart 2023 #13 Zeynep23' Alıntı: İyi diyelim iyi olsun kuzum ya bu günümüze şükür. Sen nasılsın çocuklar nasillar Genişletmek için tıkla ... Allah'ım iyilik versin inşallah kuzum Bende çocuklar da iyiyiz çok şükür kuzum adem diş çıkarıyor ondan dolayı biraz huzursuz onunla uğraşıyorum bende
Zeynep23' Alıntı: İyi diyelim iyi olsun kuzum ya bu günümüze şükür. Sen nasılsın çocuklar nasillar Genişletmek için tıkla ... Allah'ım iyilik versin inşallah kuzum Bende çocuklar da iyiyiz çok şükür kuzum adem diş çıkarıyor ondan dolayı biraz huzursuz onunla uğraşıyorum bende
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,632 28 Mart 2023 #14 Gamze Hümeyra' Alıntı: Allah'ım iyilik versin inşallah kuzum Bende çocuklar da iyiyiz çok şükür kuzum adem diş çıkarıyor ondan dolayı biraz huzursuz onunla uğraşıyorum bende Genişletmek için tıkla ... Ayy Allah kolaylık versin kuzum ya ilk diş zor gecesi gündüzü yok hele ki Ramazan oruç seni de halsiz bırakır
Gamze Hümeyra' Alıntı: Allah'ım iyilik versin inşallah kuzum Bende çocuklar da iyiyiz çok şükür kuzum adem diş çıkarıyor ondan dolayı biraz huzursuz onunla uğraşıyorum bende Genişletmek için tıkla ... Ayy Allah kolaylık versin kuzum ya ilk diş zor gecesi gündüzü yok hele ki Ramazan oruç seni de halsiz bırakır
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,097 28 Mart 2023 #15 Zeynep23' Alıntı: Ayy Allah kolaylık versin kuzum ya ilk diş zor gecesi gündüzü yok hele ki Ramazan oruç seni de halsiz bırakır Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum Allah razı olsun şu an iki tane çıktı çok şükür zoru atlattık bende eridim resmen
Zeynep23' Alıntı: Ayy Allah kolaylık versin kuzum ya ilk diş zor gecesi gündüzü yok hele ki Ramazan oruç seni de halsiz bırakır Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum Allah razı olsun şu an iki tane çıktı çok şükür zoru atlattık bende eridim resmen
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,632 28 Mart 2023 #16 Gamze Hümeyra' Alıntı: Amin kuzum Allah razı olsun şu an iki tane çıktı çok şükür zoru atlattık bende eridim resmen Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun kuzum. Öyle oluyor valla eriyorsun. Bundan sonrası kolay olur inşallah
Gamze Hümeyra' Alıntı: Amin kuzum Allah razı olsun şu an iki tane çıktı çok şükür zoru atlattık bende eridim resmen Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun kuzum. Öyle oluyor valla eriyorsun. Bundan sonrası kolay olur inşallah
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,097 28 Mart 2023 #17 Zeynep23' Alıntı: Hayırlı olsun kuzum. Öyle oluyor valla eriyorsun. Bundan sonrası kolay olur inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim Allah razı olsun
Zeynep23' Alıntı: Hayırlı olsun kuzum. Öyle oluyor valla eriyorsun. Bundan sonrası kolay olur inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim Allah razı olsun