Orkide

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep bebek tarafından oluşturulan Orkide başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,092 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Orkide
Konbuyu başlatan Zeynep bebek
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Eşim almış ya yoksa ben almam kaktüslerim yeter bana birisini öldürmüştüm buda ölsün istemiyorm 😔
Bana da öldükçe üzülüyorum diye aldı durdu ama yok ne videolar izledim, okudum kaç yerde ama beceremedim.Çok su versen ölüyor az versen ölüyor çok güneş sevmiyor çok gölge sevmiyor.Sulamayın kovaya saksıyı sokup çıkarın diyorlardı üşenmedim ölmesin diye onla bile uğraştım ama olmadı bi türlü.Galiba bu çiçeklerle oynuyorlar o bitki coşturanı veriyorlar bi zaman sonra ne yapsan da ölüp gidiyor

Zeynep bebek

Kayıtlı Üye
rank
Bana da öldükçe üzülüyorum diye aldı durdu ama yok ne videolar izledim, okudum kaç yerde ama beceremedim.Çok su versen ölüyor az versen ölüyor çok güneş sevmiyor çok gölge sevmiyor.Sulamayın kovaya saksıyı sokup çıkarın diyorlardı üşenmedim ölmesin diye onla bile uğraştım ama olmadı bi türlü.Galiba bu çiçeklerle oynuyorlar o bitki coşturanı veriyorlar bi zaman sonra ne yapsan da ölüp gidiyor
Bende aldim o vitaminlerden ölmesin diye bir sürü para verdim sonuç ortada yine hüsran 🤦
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimkiler iskelet olmuş ben çiçek sevmem bakmam hoş kendime zor bakiyom düşün doğum yaptığımda gelmişti bissuru orkide hepsi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim ki de oyle olacak gibi

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...