Kızlar orkidemin yapraklari bir bir sarariyor ne yapabilirim acil yardim
Oyle zatenCanım çok fazla sulama ve güneş gören yerde bırakma aydınlık ama direk güneş ışığı görmeyen bir yerde bırak
Kuru yaprakları döktü muOyle zatenvitamin aldim kök dal geliştirici aldım ama bi işe yaramadi
![]()
Kurumadan sarardi tamamen sarınca kestim o yaprağı bende sadece 2 yaprağı kaldı yeşil onlar da sararcak diye korkuyorumKuru yaprakları döktü mu
Ay valla en sinir olduğum çiçek orkide o kadar nazlı ki bazen ne yapsan memnun olmuyor, kaç tane öldürmüşümdürKurumadan sarardi tamamen sarınca kestim o yaprağı bende sadece 2 yaprağı kaldı yeşil onlar da sararcak diye korkuyorum
Eşim almış ya yoksa ben almam kaktüslerim yeter bana birisini öldürmüştüm buda ölsün istemiyormAy valla en sinir olduğum çiçek orkide o kadar nazlı ki bazen ne yapsan memnun olmuyor, kaç tane öldürmüşümdür![]()
Benimkiler iskelet olmuş ben çiçek sevmem bakmam hoş kendime zor bakiyom düşün doğum yaptığımda gelmişti bissuru orkide hepsi öldüAy valla en sinir olduğum çiçek orkide o kadar nazlı ki bazen ne yapsan memnun olmuyor, kaç tane öldürmüşümdür![]()
Bana da öldükçe üzülüyorum diye aldı durdu ama yok ne videolar izledim, okudum kaç yerde ama beceremedim.Çok su versen ölüyor az versen ölüyor çok güneş sevmiyor çok gölge sevmiyor.Sulamayın kovaya saksıyı sokup çıkarın diyorlardı üşenmedim ölmesin diye onla bile uğraştım ama olmadı bi türlü.Galiba bu çiçeklerle oynuyorlar o bitki coşturanı veriyorlar bi zaman sonra ne yapsan da ölüp gidiyorEşim almış ya yoksa ben almam kaktüslerim yeter bana birisini öldürmüştüm buda ölsün istemiyorm![]()
Bende aldim o vitaminlerden ölmesin diye bir sürü para verdim sonuç ortada yine hüsranBana da öldükçe üzülüyorum diye aldı durdu ama yok ne videolar izledim, okudum kaç yerde ama beceremedim.Çok su versen ölüyor az versen ölüyor çok güneş sevmiyor çok gölge sevmiyor.Sulamayın kovaya saksıyı sokup çıkarın diyorlardı üşenmedim ölmesin diye onla bile uğraştım ama olmadı bi türlü.Galiba bu çiçeklerle oynuyorlar o bitki coşturanı veriyorlar bi zaman sonra ne yapsan da ölüp gidiyor
Benimkiler iskelet olmuş ben çiçek sevmem bakmam hoş kendime zor bakiyom düşün doğum yaptığımda gelmişti bissuru orkide hepsi