Orucum bozuldumu?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde leylam19 tarafından oluşturulan Orucum bozuldumu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 294 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Orucum bozuldumu?
Konbuyu başlatan leylam19
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan leylam19

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Kızlar Nasılsınız iyisinizdir inşallah hepinizin Ramazan bayramı kutlu olsun bütün tutulan oruçlar kabul olsun inşallah sorum şu kızım hastalandı öksürüyor sabah ona ilaç verdim şurup daha sonradada bilmeden kaşığı dilime vurdum tadı acımı diye baktım ve bu yaptığım şimdi aklıma geldi orucum bozulmuşmudur ?

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Kızlar Nasılsınız iyisinizdir inşallah hepinizin Ramazan bayramı kutlu olsun bütün tutulan oruçlar kabul olsun inşallah sorum şu kızım hastalandı öksürüyor sabah ona ilaç verdim şurup daha sonradada bilmeden kaşığı dilime vurdum tadı acımı diye baktım ve bu yaptığım şimdi aklıma geldi orucum bozulmuşmudur ?
Mrb cnm bozulmaz canım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hayır canım , bile isteye yapmamışsın sonuç olarak bozulmaz , oruçlu olduğunu unutup su içen yemek yiyen bile var bozulmuyor endişe etme

Tüm sayfalar yüklendi.