Orucum bozuldumu?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde leylam19 tarafından oluşturulan Orucum bozuldumu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,322 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Orucum bozuldumu?
Konbuyu başlatan leylam19
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
H

Hem de nasıl itirazlar 2 dk önce kendi istediği şeye itiraz ediyor epeydir var bu huyu ama şu ara daha da şiddetlendi bi istemez deyişi var ki s..git der gibi 🫣 ben artık yapma etme demiyorum dikkatini başka şeye çekmeye çalışıyorum başlarda işe yaramıyordu birkaç gündür bayağı iyi gidiyor hatta bana karşı kullanıyor geçen çikolata istedi vermedim kek istedi yaptık hadi çikolata sür dedi 😁😁😁 tabii sonrasında da defalarca mum üfleme çılgınlığı falan yaptık bir şeyler
Allah yardımcımız olsun ben onu denedim ama benim ki çok sabit fikirli takılıp kalıyor parmağını ne istiyorsa ona uzatıp bir ağlıyor ki sanarsın dünyanın sonu geldi, nefessiz kalıyor kıpkırmızı oluyor.Bizim bi de suyla oynama derdimiz var 🤦🏻‍♀️ Bir bardağın dibine su koysam bütün evi nasıl beceriyor bilmiyorum ıslatabiliyor 😬 Çorap giymiyor sürekli çıkarıyor , suluğunu meyve suyunu sulu ne bulursa ayağına kafasına döküyor, oyuncaklarını ellerini bardaklara sokup duruyor 🤦🏻‍♀️ Geçen yanında portakal koydum elimi yıkamaya gittim bi döndüm paçalarını sıvamış ayaklarına bacaklarına boydan boya sürmüş, yapma etmeden hiç anlamıyor.Su koymayınca da yanına içmiyor.Beş saniye gözümü ayıramıyorum çok yoruluyorum, beden olarak değil ama kafa olarak.Bütün gün evdeyiz ama sanki hiç bir şey yapmıyorum 😔

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcımız olsun ben onu denedim ama benim ki çok sabit fikirli takılıp kalıyor parmağını ne istiyorsa ona uzatıp bir ağlıyor ki sanarsın dünyanın sonu geldi, nefessiz kalıyor kıpkırmızı oluyor.Bizim bi de suyla oynama derdimiz var 🤦🏻‍♀️ Bir bardağın dibine su koysam bütün evi nasıl beceriyor bilmiyorum ıslatabiliyor 😬 Çorap giymiyor sürekli çıkarıyor , suluğunu meyve suyunu sulu ne bulursa ayağına kafasına döküyor, oyuncaklarını ellerini bardaklara sokup duruyor 🤦🏻‍♀️ Geçen yanında portakal koydum elimi yıkamaya gittim bi döndüm paçalarını sıvamış ayaklarına bacaklarına boydan boya sürmüş, yapma etmeden hiç anlamıyor.Su koymayınca da yanına içmiyor.Beş saniye gözümü ayıramıyorum çok yoruluyorum, beden olarak değil ama kafa olarak.Bütün gün evdeyiz ama sanki hiç bir şey yapmıyorum 😔
Evet onlar büyüdükçe mental sağlığı korumak zorlaşıyor benim kız o kadar sabit değil bir şey yoksa başkasını kabul ediyor şükür benimki de su canavarı günde kaç kez üst baş değiştiriyoruz saymak imkansız azıcık leke değsin ya da ıslansın hemen değiştirmek istiyor ama onu da zorla yapıyoruz hemen giydirmezsem çıplak gezecek çorap bizde de aynı külotlu çorap giydiriyorum bunu seviyor Allah'tan

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Evet onlar büyüdükçe mental sağlığı korumak zorlaşıyor benim kız o kadar sabit değil bir şey yoksa başkasını kabul ediyor şükür benimki de su canavarı günde kaç kez üst baş değiştiriyoruz saymak imkansız azıcık leke değsin ya da ıslansın hemen değiştirmek istiyor ama onu da zorla yapıyoruz hemen giydirmezsem çıplak gezecek çorap bizde de aynı külotlu çorap giydiriyorum bunu seviyor Allah'tan
Benimki hiç rahatsız olmuyor nedense ıslak mıslak ben farketmesem gelmiyor bizim de aynı koşa koşa kaçıyor 😬 Külotlu çorap hele kabusu yerlere yatıp bağıra bağıra çekiştiriyor çıkarayım diye 😔

Tüm sayfalar yüklendi.