Ozel

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nevin cavdar tarafından oluşturulan Ozel başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,243 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ozel
Konbuyu başlatan Nevin cavdar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Gülderen

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar ozel bolge ıcın kullandığınız krem varmı varsa hngı marka iyidir
Bende bu soruyu sormak için girmistim. Normalde lazer yaptiriyordum ama hormonlardan hepsi cıktı ağdaya dayanamiyorum eldiven kullanamıyorum ve malesef göbekten jiletle yeterli olmuyor benimde tüy dökücü kremden başka çarem yok gibi kullandığınız yada öneriniz varsa diye bende burdayım 😁

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bende bu soruyu sormak için girmistim. Normalde lazer yaptiriyordum ama hormonlardan hepsi cıktı ağdaya dayanamiyorum eldiven kullanamıyorum ve malesef göbekten jiletle yeterli olmuyor benimde tüy dökücü kremden başka çarem yok gibi kullandığınız yada öneriniz varsa diye bende burdayım 😁
Cnm bende gebelikten önce lazere giderdim şuan tek tük çıkıyor onuda eldivenle alıyorum hiç acımıyor bı kaç kez dene istersen hem tüy dokucu kremler sertlestiryor killari

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Haklısınız ama maalesef keremle jilet birebir aynı kremmde kullansanız Bi kaç güne yine çıkıyor hem de çok kötü ve ağır Bi kokusu var rahatsız edebilir

Tüm sayfalar yüklendi.