Özelde detaylı ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esragk tarafından oluşturulan Özelde detaylı ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 474 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Özelde detaylı ultrason
Konbuyu başlatan Esragk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Esragk

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar devlet Hastanesi'ne birturlu detaylı ultrason randevusu alamıyorum özelde yapiliyormu yapılıyorsa fiyat bilgisi olan varmı

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Şehire göre fiyat değişiyor canım

Kizlar devlet Hastanesi'ne birturlu detaylı ultrason randevusu alamıyorum özelde yapiliyormu yapılıyorsa fiyat bilgisi olan varmı
Nasıl randevu alacaksın anlayamadım ben gittim kontrole Bana bu ayda detaylı ultrason yapılması gerek dedi bende tm dedim 150tl almışlardı özelde ama sen herhalde ayrı yaptırmak istiyorsun ondada bana 600tl demişti cnm😊

Özeller devlet gibi detaylı bakmıyor üstten bakıyorlar bende devlette sıra bulamadığım için özelde yaptırdım ama doktor devlet gibi detaylı bakmıyor özelde ki aletler dedi yüzeysel bakıyorlar sadece mecbur öyle baktırdım sadece sıra bulamadım çünkü

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Özeller devlet gibi detaylı bakmıyor üstten bakıyorlar bende devlette sıra bulamadığım için özelde yaptırdım ama doktor devlet gibi detaylı bakmıyor özelde ki aletler dedi yüzeysel bakıyorlar sadece mecbur öyle baktırdım sadece sıra bulamadım çünkü
Önemli olan uzman kişinin bakması perinatolog olması lazım radyoloji uzmanları bişey bilmiyorlar yaptırdığınız kişi işin uzmanı olmalı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar