Özlediniz 💕🤚

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde ALEYNA TAŞ tarafından oluşturulan Özlediniz 💕🤚 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,898 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı Özlediniz 💕🤚
Konbuyu başlatan ALEYNA TAŞ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Hoşbuldum ben yeniyim 😅🙏
Nasılsın canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hoşbuldum ben yeniyim 😅🙏
Nasılsın canım

Aleyna’m hoşgeldin kuzum ikinci bebeği olanlar ortadan kaybolıuor bende çok nadir giriyorum 🤣🤣
Sorma valla 2 ve fazla çocuk plana Allah yardım etsin yine bi taneyle baş ediliyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Nasılsın canim

Nasılsın canım

Sorma valla 2 ve fazla çocuk plana Allah yardım etsin yine bi taneyle baş ediliyor
Evet ya iki tanesi zor 🤣🤣evde kızılca kıyamet kopuyor bazen

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank

Hoşbuldum ben yeniyim 😅🙏
Abla ya tam olarak kulanmayı bilmiyorum kb seninkine cevap yazamadım ondan kendi mesajım yazdı iyim Allah razı olsun sen nasılsın

Bende de 3 tane var kız daha bir aylık diyet kızım 5 yaşında oğlum 4 yaşında 🤭🫣

Son düzenleme:

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Valla benim küçük kız fena büyük kızım bile ceceeee (Cemre) hayır yapma olmaz demekten bıktı😂😂😂😂

Abla ya tam olarak kulanmayı bilmiyorum kb seninkine cevap yazamadım ondan kendi mesajım yazdı iyim Allah razı olsun sen nasılsın

Bende de 3 tane var kız daha bir aylık diyet kızım 5 yaşında oğlum 4 yaşında 🤭🫣
Sorun değil bitanem öğrenirsin zamanla şükür bende iyiyim.. Maşallah bu arada rabbimde sana güç kuvvet versin rabbim yavrularini sana bağışlasın hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah kaç yaşındasın

Hazalcim ne yapıyorsun nasılsın beni hatırlar mısın bilmiyorum ben seni hatırlıyorum hatta senin aklında ben şey olarak kalmıştım kızım ameliyat olmuştu da ben farketmistim hastalığını bana ne kadar dikkatlisin demiştin ordan hatirlarsin belki😂

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Valla benim küçük kız fena büyük kızım bile ceceeee (Cemre) hayır yapma olmaz demekten bıktı😂😂😂😂

Sorun değil bitanem öğrenirsin zamanla şükür bende iyiyim.. Maşallah bu arada rabbimde sana güç kuvvet versin rabbim yavrularini sana bağışlasın hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah kaç yaşındasın

Hazalcim ne yapıyorsun nasılsın beni hatırlar mısın bilmiyorum ben seni hatırlıyorum hatta senin aklında ben şey olarak kalmıştım kızım ameliyat olmuştu da ben farketmistim hastalığını bana ne kadar dikkatlisin demiştin ordan hatirlarsin belki😂
Hatırlamam mı canım tabi ki de hatırlamıyorum ama sen beni belki hatırlamazsın gibi geldi 🤭 Nasılsın iyisindir inşAllah 💕

Tüm sayfalar yüklendi.