Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyyy paşama bak sen büyümüş desene dişleri çıktımı kuzum emekliyor feln mi
Şükür kuzum bende iyiyim sıcaklarla boğuşuyoruz vallha
Vallha bizde seni özledik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yaaa ciddimisin neden az almış ki yemesi içmesi nasil
Kiz nasil ne yönde geç çıkan dış iyi oluyor ki
Zaten şimdiden kendini yuvarlayıp çekmecenin yanına gidiyor Çekmeceyi Açmaya çalışıyor dedim Sen emeklemeden böylesin emeklesen kim bilir ne yapacaksın
Oyyy paşama bak sen büyümüş desene dişleri çıktımı kuzum emekliyor feln mi
Şükür kuzum bende iyiyim sıcaklarla boğuşuyoruz vallha
Vallha bizde seni özledik
Yaaa ciddimisin neden az almış ki yemesi içmesi nasil
Yemesi içmesi çok iyi asenam hemde baya iştahli bir çocuk ama aşırı hareketli işte sonuçlara az önce baktım kansızlık ve demir eksikliği çıkmış tam düzeliyor düzeldi diye doktorlar ilacı bıraktırıypr yeinden Düşüyor değerleri. Diğer sonuçları temiz görünüyor bakalım yarın belli olacak. Bu kadar yemek yemesine rağmen neden kilo alamıyor anlamış değilim
Kiz nasil ne yönde geç çıkan dış iyi oluyor ki
Zaten şimdiden kendini yuvarlayıp çekmecenin yanına gidiyor Çekmeceyi Açmaya çalışıyor dedim Sen emeklemeden böylesin emeklesen kim bilir ne yapacaksın
Yemesi içmesi çok iyi asenam hemde baya iştahli bir çocuk ama aşırı hareketli işte sonuçlara az önce baktım kansızlık ve demir eksikliği çıkmış tam düzeliyor düzeldi diye doktorlar ilacı bıraktırıypr yeinden Düşüyor değerleri. Diğer sonuçları temiz görünüyor bakalım yarın belli olacak. Bu kadar yemek yemesine rağmen neden kilo alamıyor anlamış değilim
İşte çok hareketli olduğundan skma canini sağlıklı olsun kilonun çok önemi yok keçi boynuzu pekmezi feln veriyormusun bu kansızlık için onun gerçekten çok faydası oluyor ben larene keçi boynuz özlü olanı kullanıyorum hünnap olandan
Yarın mi doktara gostericeksin sonuçları hayırlı haberler al insallah canım
İleride çabuk çürümüş derler canım tabi ne kadar doğru bilemem
Oooo işin gar desene vallha Laren bir dakka durmuyor yerinde resmen eridim
İşte çok hareketli olduğundan skma canini sağlıklı olsun kilonun çok önemi yok keçi boynuzu pekmezi feln veriyormusun bu kansızlık için onun gerçekten çok faydası oluyor ben larene keçi boynuz özlü olanı kullanıyorum hünnap olandan
Ya kuzum yemiyor ki ne yapacağımı şaşırdım artık şu kansızlık yüzünden o kadar yoruldum ki . Yarın göstereceğim canım sonuçları öprenince Haber ederim. Çok sağol kuzum laren nasıl oldu
İleride çabuk çürümüş derler canım tabi ne kadar doğru bilemem
Oooo işin gar desene vallha Laren bir dakka durmuyor yerinde resmen eridim
Ya kuzum yemiyor ki ne yapacağımı şaşırdım artık şu kansızlık yüzünden o kadar yoruldum ki . Yarın göstereceğim canım sonuçları öprenince Haber ederim. Çok sağol kuzum laren nasıl oldu
Skma canini kuzum bir hal cagresi vardır muhakkak
Larende şükür iyiydi ama bugün hene korkuttu bizi ayağının baş parmaginda tırnak batması olmuş oda kızarmış şişmiş dolama olmuş yani hemen doktorara götürdüm onunla uğraştım bugün krem ve antinotik verdiler vallha telaşsız günümüz yok sastim kaldım
Skma canini kuzum bir hal cagresi vardır muhakkak
Larende şükür iyiydi ama bugün hene korkuttu bizi ayağının baş parmaginda tırnak batması olmuş oda kızarmış şişmiş dolama olmuş yani hemen doktorara götürdüm onunla uğraştım bugün krem ve antinotik verdiler vallha telaşsız günümüz yok sastim kaldım