Yok aşkım barışalım seviyorum diyor Canım ne yapıyorsun
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 11 Aralık 2023 #41 Hülya12' Alıntı: Yok aşkım barışalım seviyorum diyor Genişletmek için tıkla ... Canım ne yapıyorsun
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,882 11 Aralık 2023 #42 Gamze Hümeyra' Alıntı: Canım ne yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... Gamzem boğazım ağrıyor yanıyor uzanıyorum birtanem sen napiyorsun
Gamze Hümeyra' Alıntı: Canım ne yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... Gamzem boğazım ağrıyor yanıyor uzanıyorum birtanem sen napiyorsun
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 11 Aralık 2023 #43 Hülya12' Alıntı: Gamzem boğazım ağrıyor yanıyor uzanıyorum birtanem sen napiyorsun Genişletmek için tıkla ... Yaa geçmiş olsun canım ya ne oldu üşüttun mu
Hülya12' Alıntı: Gamzem boğazım ağrıyor yanıyor uzanıyorum birtanem sen napiyorsun Genişletmek için tıkla ... Yaa geçmiş olsun canım ya ne oldu üşüttun mu
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,882 11 Aralık 2023 #44 Gamze Hümeyra' Alıntı: Yaa geçmiş olsun canım ya ne oldu üşüttun mu Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kuzum birden oldu anlamadım geçen markete gittim yağmur yagiyordu
Gamze Hümeyra' Alıntı: Yaa geçmiş olsun canım ya ne oldu üşüttun mu Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kuzum birden oldu anlamadım geçen markete gittim yağmur yagiyordu
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 11 Aralık 2023 #45 Hülya12' Alıntı: Teşekkür ederim kuzum birden oldu anlamadım geçen markete gittim yağmur yagiyordu Genişletmek için tıkla ... Yaa dikkat et kuzum
Hülya12' Alıntı: Teşekkür ederim kuzum birden oldu anlamadım geçen markete gittim yağmur yagiyordu Genişletmek için tıkla ... Yaa dikkat et kuzum
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,882 11 Aralık 2023 #46 Gamze Hümeyra' Alıntı: Yaa dikkat et kuzum Genişletmek için tıkla ... Ederim canım benim sende çok dikkat et
Gamze Hümeyra' Alıntı: Yaa dikkat et kuzum Genişletmek için tıkla ... Ederim canım benim sende çok dikkat et
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 11 Aralık 2023 #47 Hülya12' Alıntı: Yok aşkım barışalım seviyorum diyor Genişletmek için tıkla ... Aklıni sormuyorum ama kalbin ne diyor
Hülya12' Alıntı: Yok aşkım barışalım seviyorum diyor Genişletmek için tıkla ... Aklıni sormuyorum ama kalbin ne diyor
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,882 11 Aralık 2023 #48 Asena.ase' Alıntı: Aklıni sormuyorum ama kalbin ne diyor Genişletmek için tıkla ... Asenam inanırmısın çok karışık herşey sadece korku var birazda olsa sevgi var korkularimdan kastım ya yine olursa
Asena.ase' Alıntı: Aklıni sormuyorum ama kalbin ne diyor Genişletmek için tıkla ... Asenam inanırmısın çok karışık herşey sadece korku var birazda olsa sevgi var korkularimdan kastım ya yine olursa
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 11 Aralık 2023 #49 Hülya12' Alıntı: Ederim canım benim sende çok dikkat et Genişletmek için tıkla ... Sağol canım
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 11 Aralık 2023 #50 Hülya12' Alıntı: Asenam inanırmısın çok karışık herşey sadece korku var birazda olsa sevgi var korkularimdan kastım ya yine olursa Genişletmek için tıkla ... Kalbinin sesini dinle benden sana tavsiye aklınla hareket etme kalbim ne diyor ona bak
Hülya12' Alıntı: Asenam inanırmısın çok karışık herşey sadece korku var birazda olsa sevgi var korkularimdan kastım ya yine olursa Genişletmek için tıkla ... Kalbinin sesini dinle benden sana tavsiye aklınla hareket etme kalbim ne diyor ona bak