Seni çok seviyorum bal kupum![]()

Seni çok seviyorum bal kupum![]()
Teşekkurler canim1 numara bitanem
Tesekkurler canimMen bilirem ama men de Özbek ona göre buralarda anlayabilmesi için bebek bezi deriz. Ben yenidoğan kullandım 1 ay kadar sonra bir numaraya geçtik benim kız 36 haftalık doğdu o yüzden kilosu uyuyorsa 1 numarayla başla canım
![]()
İlk doğduğunda göbek oyuntulu yenidoğan bez kullanılır genelde bebeğin kilosuna de 1 numaraya geçilirYeni doğan erkek cocuklara 1nomremi 2 nomremi pampers ?
Çok sagol canimİlk doğduğunda göbek oyuntulu yenidoğan bez kullanılır genelde bebeğin kilosuna de 1 numaraya geçilir
1 numara canım bez iyi gelirYeni doğan erkek cocuklara 1nomremi 2 nomremi pampers ?
Kizimda da 1numara kullanmişdim amma duyduğuma gore erkek cocuklarina 1beden büyük bez kullanmalı,erkek cocuk annelerinden bilgi almak istedim.cevapladığın icin teşekkürler1 numara canım bez iyi gelir
Benim oğlum 3090gram doğdu. Molfix yenidoğan göbek bağı oyuntulu aldım. Gayet iyi oldu. Üst kısmında kilo yazıyor zaten sen 1 numara al bebek doğunca kullan zaten anlarsın küçük geldiğini o zmaan 2 numaraya geçersin. Ama hep 1 numara kullanıyor. ama bezden beze değişiklik oluyor. Oğlum 3 aylık şuan Molfix 3 numara kullanıyoruz. Sleppy de 3 numara olmuyor 4 daha iyi oluyor. Sleppy Molfix göre biraz daha küçük ve ince sizdirmasi var. Mesela baby torbo öyle beden olarak küçük ve sızdırıyor gece boyu beklemez bu iki bez .Ama Molfix beden olarak hem iyi hemde kalın sızdırma yapmıyor kaka yapmadığı taktirde gece boyu degsitirmene gerek kalmadan sabah alabiliyorsunKizimda da 1numara kullanmişdim amma duyduğuma gore erkek cocuklarina 1beden büyük bez kullanmalı,erkek cocuk annelerinden bilgi almak istedim.cevapladığın icin teşekkürler
Bilgi icin teşekkürler canım...burada pampers firmasi var kizima ondan kullaniyordumBenim oğlum 3090gram doğdu. Molfix yenidoğan göbek bağı oyuntulu aldım. Gayet iyi oldu. Üst kısmında kilo yazıyor zaten sen 1 numara al bebek doğunca kullan zaten anlarsın küçük geldiğini o zmaan 2 numaraya geçersin. Ama hep 1 numara kullanıyor. ama bezden beze değişiklik oluyor. Oğlum 3 aylık şuan Molfix 3 numara kullanıyoruz. Sleppy de 3 numara olmuyor 4 daha iyi oluyor. Sleppy Molfix göre biraz daha küçük ve ince sizdirmasi var. Mesela baby torbo öyle beden olarak küçük ve sızdırıyor gece boyu beklemez bu iki bez .Ama Molfix beden olarak hem iyi hemde kalın sızdırma yapmıyor kaka yapmadığı taktirde gece boyu degsitirmene gerek kalmadan sabah alabiliyorsun
1 numara kuzumYeni doğan erkek cocuklara 1nomremi 2 nomremi pampers ?