Sorum var Pampers

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2uşaq anası tarafından oluşturulan Pampers başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 584 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Pampers
Konbuyu başlatan 2uşaq anası
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

2uşaq anası

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkurler canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Men bilirem ama men de Özbek ona göre buralarda anlayabilmesi için bebek bezi deriz😉🥰. Ben yenidoğan kullandım 1 ay kadar sonra bir numaraya geçtik benim kız 36 haftalık doğdu o yüzden kilosu uyuyorsa 1 numarayla başla canım🌺
Tesekkurler canim

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kizimda da 1numara kullanmişdim amma duyduğuma gore erkek cocuklarina 1beden büyük bez kullanmalı,erkek cocuk annelerinden bilgi almak istedim.cevapladığın icin teşekkürler
Benim oğlum 3090gram doğdu. Molfix yenidoğan göbek bağı oyuntulu aldım. Gayet iyi oldu. Üst kısmında kilo yazıyor zaten sen 1 numara al bebek doğunca kullan zaten anlarsın küçük geldiğini o zmaan 2 numaraya geçersin. Ama hep 1 numara kullanıyor. ama bezden beze değişiklik oluyor. Oğlum 3 aylık şuan Molfix 3 numara kullanıyoruz. Sleppy de 3 numara olmuyor 4 daha iyi oluyor. Sleppy Molfix göre biraz daha küçük ve ince sizdirmasi var. Mesela baby torbo öyle beden olarak küçük ve sızdırıyor gece boyu beklemez bu iki bez .Ama Molfix beden olarak hem iyi hemde kalın sızdırma yapmıyor kaka yapmadığı taktirde gece boyu degsitirmene gerek kalmadan sabah alabiliyorsun

2uşaq anası

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlum 3090gram doğdu. Molfix yenidoğan göbek bağı oyuntulu aldım. Gayet iyi oldu. Üst kısmında kilo yazıyor zaten sen 1 numara al bebek doğunca kullan zaten anlarsın küçük geldiğini o zmaan 2 numaraya geçersin. Ama hep 1 numara kullanıyor. ama bezden beze değişiklik oluyor. Oğlum 3 aylık şuan Molfix 3 numara kullanıyoruz. Sleppy de 3 numara olmuyor 4 daha iyi oluyor. Sleppy Molfix göre biraz daha küçük ve ince sizdirmasi var. Mesela baby torbo öyle beden olarak küçük ve sızdırıyor gece boyu beklemez bu iki bez .Ama Molfix beden olarak hem iyi hemde kalın sızdırma yapmıyor kaka yapmadığı taktirde gece boyu degsitirmene gerek kalmadan sabah alabiliyorsun
Bilgi icin teşekkürler canım...burada pampers firmasi var kizima ondan kullaniyordum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar